Sunday, January 29, 2023
Home interviu Jurnal Interviu cu Maria Alina Rus, castigatoarea titlului de Miss Popularitate, Universitatea "Vasile...

Interviu cu Maria Alina Rus, castigatoarea titlului de Miss Popularitate, Universitatea "Vasile Goldis"

Cine ești?
Mă numesc, Rus Maria Alina, am 19 ani și sunt studentă la Facultatea de Asistent Medical din cadrul Universității Vasile Goldiș.
Ești adepta curelor de slăbire?
Da! Sunt adeptă a curelor de slăbire dar și a stilului de viață sănătos, cu ajutorul sportului, de aceea practic fitnes de aproape 3 ani de zile, îmi place tot ceea ce constă în mișcare.
Care a fost cel mai frumos moment din viața ta?
Cel mai frumos moment mi-l imaginam a fi când am împlinit vârsta de 18 ani, deoarece am crezut că voi fi mai liberă, independentă, dar evident după ce am devenit majoră au început să apară și grijile.

 
 
Crezi că o lume condusă de femei a fi mai bună?  
Bineînțeles, deoarece femeile sunt mai răbdătoare, mai stăpâne pe ele iar darul de a naște le dau puterea să fie mai grijuli și mai afective. Pun dragoste în tot ceea ce fac și sunt luptătoare.
 
De ce crezi că pe măsură ce îmbătrânesc, multe femei au tendința de a-si ascunde vârsta?
Pentru că vor ca cei de lângă ele să le aprecieze ca la vârste mai mici, vor să pară mai tinere.
 
Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Din păcate banii sunt prezenți în orice, fără bani nu ai realiza nimic, iar din nefericire și cultura și inteligența sunt pe locul 2. Copiii de mici sunt învățați, răsfățați de la vârste fragede, și sunt făcuți să creadă că ,,banii vorbesc”. Dupa viziunea mea cred că acest fenomen va persista mult timp, vom ajunge cât de curând să fim împarțiți în foarte bogați și foarte săraci.
 
Crezi că are vreo influență banul în alegerea partenerului?Are o influență , deoarece când formezi un cuplu evident că te gândești și la situația financiară, pentru că trebuie să trăiești și să te descurci cât de cât în această lume a banului,  dar nu mai presus de iubire.
 
Crezi în “dragoste la prima vedere”?
Sincer nu cred, pentru că trebuie să ajungi să cunoști o persoană foarte bine ca să te îndrăgostești,  trebuie să o ,,descifrezi” părticică cu părticică, consider că dragoste la prima vedere nu există, din primele priviri se pot naște dor mici atracții față de acea persoană, urmând ca pe fondul cunoașterii să îți dai seama dacă chiar poți vorbii de sentimentul dragostei.
 
Cum crezi că ar trebui să arate și ce crezi că ar trebui să facă un băiat ca să te cucerească din prima?
Având în vedere că sunt o persoană greu de cucerit ar trebui să își folosească toate forțele și să fie original. Bineînțeles și aspectul fizic este foarte important dar nu atât de important ca și iubirea pe care mi-o poate oferi. Pe scurt îmi place să fiu cucerită cu lucruri simple, dar care mă ating exact acolo unde trebuie.
 
Crezi că mai există romantism în iubire?
Cred că mai există, deoarece fără romantism nu poți ,,întreține” o iubire adevărată și puternică. Cred că romantismul este o cale prin care ne exprimăm sentimentele de iubire și dragoste ,, Deși eu nu sunt o persoană romantică”.
 
Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
Satu Mare pentru mine înseamnă acasă, îl văd un oraș frumos cu oameni frumoși, evident sunt  și mici excepții, un oraș destul de liniștit în care din păcate cultura este puțin lăsată la o parte. Eu consider că ar trebui pus accentual mai mult pe tinerii talentați care ne-ar putea chiar reprezenta orașul, făcându-i o imagine mai bună.
 
Care au fost atu-urile cu care crezi că ai câștigat MISS POPULARITATE?
Cred că principalul meu atu, a fost frumusețea cu care am avut priză la public, dar și probele pe care le-am trecut fără probleme. Consider că prin acest titlu, mi s-a oferit și o lecție de viață și cred că nu aș fi reușit dacă nu erau persoanele care m-au pregătit și care s-au ocupat de acest eveniment, celor care a fost alături de mine și care m-au susținut. Țin să le mulțumesc tuturor pe această cale.
 
Cât de importantă este pentru tine aprecierea celor din jur?
Consider că este foarte importantă pentru că datorită persoanelor din jurul meu care m-au susținut și mă susțin în ceea ce fac, am ajuns să realizez o parte din tot ceea ce mi-am propus. Cele mai importante persoane pentru mine sunt familia, pentru că ea m-a ajutat și sunt sigură că ei vor fi lângă mine în orice moment al vieții, fără a aștepta nimic în schimb.
 
Ce crezi că ar mai trebui să știu despre tine?
Nu sunt ceea ce par, mulți mă cataloghează ca fiind o persoană cu fițe. Mă dedic în tot ceea ce fac, punând multă dragoste. Sunt o persoană care urăște cel mai mult minciuna și falsitatea. Pe viitor mă văd realizată în domeniul medicinei, ca asitentă. Sper să mă ajute Dumnezeu să-mi realizez tot ce mi-am propus în viață.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină