Monday, October 3, 2022
Home Divertisment Cand sa faci shopping. Cele mai importante perioade de reduceri ale anului

Cand sa faci shopping. Cele mai importante perioade de reduceri ale anului

lashopingVreți să vă înnoiți garderoba, aveți nevoie de un nou laptop sau de un televizor mai mare pentru peretele din sufragerie? Plănuiți o vacanță în Egipt? Le puteți avea pe toate, mult mai ieftin, în perioadele de reduceri.
 
Pentru haine si incaltaminte: 15 ianuarie – 15 aprilie si 1 august – 15 octombrie
Legal, există două mari perioade ale anului în care magazinele de încălțăminte și îmbrăcăminte își pot comercializa produsele din sezonul trecut la prețuri reduse cu până la 90%: 15 ianuarie -15 aprilie pentru produsele de toamnă – iarnă ale anului trecut și 1 august și 15 octombrie pentru produsele de primavară – vară ale anului curent.
Între aceste intervale de timp, comercianții își pot stabili o durată maximă de 45 de zile în care pot comercializa produse la prețuri reduse cu respectarea unor anumite reguli: orice reducere de preț trebuie indicată în mod clar, astfel încât să nu existe nicio îndoială în privința prețului final. Prețul indicat trebuie să fie costul total, cu toate serviciile care trebuie plătite de către consumator, prețul redus trebuie să fie inferior prețului de referință – cel la care se vindea produsul înaintea aplicării discountului, în același spațiu de vânzare, în perioada ultimelor 30 de zile. Pentru electronice și electrocasnice: Black Friday și săptămânile dinaintea sărbătorilor importante. „Vinerea Neagră” este în S.U.A. ziua care succede Sărbatoarea Zilei Recunoștinței și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Black Friday se bucură de un succes din ce în ce mai mare printre consumatorii români, dar mai ales printre proprietarii de magazine de la noi din țară, care au avut anul trecut vânzări de milioane de euro, epuizându-și marfa din stoc în câteva minute.
 
Lanțurile de magazine de electronice și electrocasnice din România au aplicat anul trecut reduceri la toate produsele de pe stoc, unele dintre ele ajungând să aibă discount-uri de 70–80%. Dacă aveți de gând să profitați de Vinerea Neagră, aflați că anul acesta Black Friday va cădea pe 29 noiembrie.Tot pentru electronice trebuie să aveți în vedere săptămânile dinaintea Paștelui și Crăciunului. Atunci cererea pentru produse electronice crește iar magazinele mai scad din prețul produselor.
 
Pentru pachete de vacanțe și articole de nunți: primăvara și iarna
Proverbul “Omul gospodar își face iarna sanie și vara car” este exact modelul pe care trebuie să-l aplicați atunci când planuiți o vacanță: rezervați-vă din vara vacanța de Crăciun și stabiliți-vă din iarnă concediul la mare. Agențiile de turism vă pot oferi reduceri de până la 60% la biletele de avion și pachetele de vacanță cumpărate cu 6-8 luni înainte. În plus este și ușor: cele mai importante târguri de turism au loc în primele și ultimele luni ale anului.
Și fiindcă sezonul de nunți este cuprins în perioada mai – noiembrie, tot în primele și ultimele luni ale anului au loc și cele mai importante târguri de nunți. Atunci puteți cumpăra cu discounturi importante tot ce vă trebuie pentru nuntă: de la rochia de mireasă la mărturii sau invitații de nuntă.
 
Evz.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
iulia on