Sunday, February 5, 2023
Home National Planul secret al Elenei Udrea: Vrea partid pentru nemulțumiții din PDL

Planul secret al Elenei Udrea: Vrea partid pentru nemulțumiții din PDL

239686_mainElena Udrea are un plan secret: nemulțumiții din PDL sunt chemați de fostul ministru să facă opoziție reală guvernării USL, dar într-un alt partid. Tocmai de aceea, Elena Udrea și-a convocat, marți, colegii parlamentari de Neamț la o întâlnire la grupul PDL.

Discuțiile au loc în contextul în care și Fundația Mișcarea Populară a apropiaților președintelui Băsescu și-ar plănui transformarea în partid. Potrivit unor surse parlamentare, anunțul ar urma să fie făcut pe data de 25 mai. În ciuda zvonurilor, Fundația “Mișcarea Populară” susține că nu ia în calcul transformarea sa în partid politic.

“Fundația „Mișcarea Populară” nu întreprinde niciun demers pentru transformarea sa în partid politic. Din punct de vedere legal, acest lucru nu este posibil. Membrii-fondatori rămân consecvenți cu intențiile din momentul constituirii, și anume: crearea unei platforme a societății civile destinată atât dezbaterilor de idei, cât și de analiză și soluții la problemele din societatea românească”, se arată într-un comunicat remis, marți, presei.

Udrea: “Încercăm să facem opoziție, însă, din păcate, nu e prea vizibilă opoziția pe care PDL o face”. Deputatul PDL Elena Udrea declara, vineri, că democrat-liberalii încearcă să facă opoziție, însă aceasta “nu este prea vizibilă”, ea apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.

“Colegii mei și cu toții încercăm să facem opoziție, însă, din păcate, nu este prea vizibilă opoziția pe care PDL o face. Văd că sunt colegi foarte determinați să se poziționeze critic la adresa USL, se străduiesc, avem moțiunile simple, o încercare de moțiune de cenzură, apariții la televizor, dar, din păcate, nu este suficient de mult probabil pentru presă, pentru că nu prea suntem preluați. O acțiune cum a fost cea de miercuri, prezentarea Cărții Negre a Guvernării USL din păcate a beneficiat de atenție mediatică zero și s-a ratat un bun moment de a critica guvernarea USL”, a susținut Udrea, la RFI.

Deputatul PDL consideră de asemenea că îndepărtarea partidului de președintele Traian Băsescu a fost o greșeală. “Cred în continuare că o eroare care s-a făcut este îndepărtarea de președinte, care e cel mai vizibil și credibil lider politic al dreptei și ați văzut câtă relevanță publică are discursul șefului statului chiar și în acest moment. Cred că a fost o greșeală”, a menționat Udrea, potrivit sursei citate.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, șîn luna aprilie, că rămâne deocamdată membru al PDL, dar, dacă Mișcarea Populară s-ar transforma în partid, ar putea să se alăture acesteia, adăugând că știe mulți colegi din teritoriu care s-ar înscrie în Mișcarea Populară.

Realitatea.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină