Tuesday, October 4, 2022
Home Locale Primul Aqua-Park din Satu Mare și-a deschis porțile

Primul Aqua-Park din Satu Mare și-a deschis porțile

aqua-parkAstăzi, 23 mai 2013 s-a inaugurat unul dintre cele mai importante proiecte care ar putea atrage turiști la noi în județ și anume Aqua Park-ul AguaStar.

Costurile totale ale proiectului au fost de 48 de milioane de lei, fonduri provenite atât din finanțare nerambursabilă 25 de milioane de lei cât și din contribuția beneficiarului, asigurată prin finanțare EximBank.

„Considerăm că acest proiect este unul definitoriu pentru ceea ce reprezintă EximBank în raport cu antrepenorii români, dar și pentru rolul pe care banca il are în susținerea proiectelor de investiții pe termen mediu și lung. Am dezvoltat cu acest client o relație de durată, am răspuns împreună cerințelor impuse de derularea proiectelor cu finanțare din fonduri europene și avem ocazia de a inaugura unul dintre cele mai mari proiecte de wellnes din România”, a declarat Traian Halalai, președinte EximBank.

Proprietarul Aqua-Park-ului a fost foarte mulțumit pentru ceea ce a reușit să realizeze,” pentru o firmă totuși mică, așa cum este firma noastră, derularea unui asemenea proiect a fost o provocare uriașă, dar acum când în sfârșit îl vedem materializat, sentimentul de împlinire este de aceeași amploare. Îmi aduc aminte și acum de momentul în care așteptam acordurile necesare pentru finanțare. A fost un moment decisiv pentru proiect și mă bucur că a ieșit totul așa cum am planificat. Suntem convinși că potențialul economic al acestei investișii este foarte mare mai ales că parcul va devenii o ancoră ce va determina dezvoltarea economică a zonei pe mai multe planuri si mai ales pe termen lung”, a declarat Nagy Karoly proprietarul firmei.

AquaStar este un parc acvatic cu băi termale care va reprezenta una dintre atracțiile turistice de mare anvergură ale regiunii Sătmarului, destuinată să răspundă cerințelor populației locale.

Capacitatea ștrandului este de 2000 de persoane pe zi, care se întinde pe o suprafață de 12.500 de metri pătrați, are cinci pișcine exterioare de relaxare și distracție, trei tobogane precum și patru pișcine interioare.

Parcul mai cuprinde și un concept variat de programe pentru îmbunătățire și păstrare a sănătății fiind amenajate șapte tipuri de saune (2 finlandeze, 2 cu aburi, 2 cu infraroșu și una salină construită din cuburi de sare din Himalaya.

Complexul se deschide publicului din data de 01.06.2013, programul de acces va fi de la 09.00-20.00, prețul de intrare va fi 30 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru studenți și pensionari, 15 lei pentru copii între 3-14 ani și 10 lei tariful la saune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină