Friday, October 7, 2022
Home Locale Activități desfășurate pe linie de ordine publică și prevenire a infracțiunilor

Activități desfășurate pe linie de ordine publică și prevenire a infracțiunilor

politie-accident-casa-sfatului-brasovÎn vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 102 sancțiuni contravenționale în valoare totală de  30 550  lei  și au constatat următoarele infracțiuni:
Polițiștii  Serviciului de Investigare a Fraudelor îi cercetează în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune pe FLORICA A, de 32 ani și CONSTANTIN G., de 27 ani, care, în perioada 01.06 – 12.07.2013 nu au înregistrat 52 de persoane în registrul de evidență al zilierilor al unei societăți din județul Maramureș, care au prestat diferite servicii pentru această societate pe raza localității Borlești, neachitându-le astfel salariile. În cauză urmează a se stabili prejudiciul cauzat. Cercetările continuă în vederea tagerii la răspundere penală a celor ce se fac vinovați de încălcarea prevederilor art.215 alin 1,3 din Codul Penal, a art.279 ind.1 din Legea nr.53/2003.
În data de 13.07.2013, în jurul orei 15,00, polițiștii Postului Călinești Oaș au fost sesizați de vânzătoarea unui magazin din comună că o persoană necunoscută a sustras din magazin mai multe produse alimentare și alte bunuri, în valoare totală de 220 lei. În urma verificărilor persoana a fost identificată ca fiind FLOARE S., de 48 ani. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările continuă cu autoarea în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
În data de 12.07.2013, polițiștii Postului comunal Micula l-au identificat și prins pe GAVRIL H., de 44 ani, care, în data de 10.07.2013, din fața unui magazin situat în comuna Micula a furat o bicicletă. Prejudiciul a fost recuperat iar autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Polițiștii Postului comunal Acâș i-au identificat pe CRISTINEL V, de 25 ani și STELIAN M., de 45 ani, care, în cursul zilei de 07.07.2013, la ieșirea din localitatea Unimăt, de pe un teren proprietatea Primăriei comunei Acâș, au tăiat fără drept și sustras 16 arbori de esență salcâm, cu diametre între 10 – 20 cm, cauzând un prejudiciu de 200 lei. Materialul lemnos a fost valorificat cu 100 lei.
Cercetările contină cu autorii în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos.
În data de 13.07.2013, în jurul orei 14,30, cu ocazia serviciului de patrulare, patrula mixtă formată dintr/un polițist al Poliției orașului Negrești Oaș și un jandarm al subunității din Negrești Oaș l-au identificat și prins pe IOAN F., de 49 ani, din Carei, urmărit general, condamnat la 4 ani închisoare pentru furt. Acesta a fost încarcerat în vederea ispășirii pedepsei privative de libertate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină