Saturday, February 4, 2023
Home Local Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a felicitat organizatia PDL Satu Mare pentru activitatea...

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a felicitat organizatia PDL Satu Mare pentru activitatea s-a din teritoriu

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean  si fostul Ministru al Economiei,  Lucian Bode au  fost prezenti aseara 08 august la Satu Mare intr-o sedinta cu  presedintii, vicepresedintii ai organizatiei judetene si locale. Vicepresedinte  pe  Regiunea Nord-Vest Ioan Oltean a felicitat organizatia  PDL Satu Mare pentru activitatile sale, fapt pentru care organizatia satmareana se claseaza pe locul 5  la activitati in teritoriu.  Totodata a felicitat si remarcat spiritul de echipa din cadrul partidului, facand unele aluzii la fosti membrii ”marcanti” care au ales o alta ”PIATRA DE MOARA” Miscarea Populara. El spune că  “nu poți să desfășori o activitate politică în interiorul Partidului Democrat Liberal și în același timp să visezi că ai fi și membru al Mișcării Populare”. “S-a analizat la modul general că trebuie să existe această maximă responsabilitate de a ne preocupa îndeaproape de soarta PDL a subliniat Oltean.

Întrebat ce riscă Elena Udrea pentru iesirile sale PRO Miscarea Populara, el a răspuns: “Eu sper să nu riște nimic. Eu sper ca doamna Udrea să aibă comportamentul unui membru de partid devotat PDL, membru de partid care să nu aibă nici în clin, nici în mânecă cu activitatea unui alt partid, fie că se cheamă Mișcarea Populară sau Forța Civică sau oricum altcumva. Eu sper ca domnia sa să rămână în PDL și să-și consolideze poziția și să fie preocupată de politica exclusivă a PDL și de consolidarea acestei formațiuni politice și de pregătire a acesteia pentru anul electoral 2014.
Nu cred că domnia sa poate să aibă alte preocupări și sunt convins că, atât timp cât se înscrie în această conduită politică, nimeni nu poate să aibăPDL 019 vreo problemă și nici domnia sa nu poate să aibă o problemă în interiorul PDL”.

 Vicepreședintele PDL a mai spus că în plan concret nu i se poate reproșa ceva anume Elenei Udrea:  “Am să fiu foarte sincer: nu putem, cel puțin la vedere, în planul concret, să-i reproșăm doamnei Udrea o anumită activitate care să fie opozabilă PDL. Sunt diverse speculații făcute de unii și de alții, dar noi nu putem să luăm decizii pe speculații, nu putem lua decizii pe vorbe aruncate la întâmplare de unii sau de alții.
Eu cred că e nevoie de o discuție foarte serioasă între doamna Udrea și președintele partidului Vasile Blaga, pentru a clarifica aceste suspiciuni, aceste speculații făcute poate de unii cu rea intenție, de alții în mod premeditat, pentru a pune în dificultate sau pentru a crea o atmosferă neplăcută și o stare tensionată între doamna Udrea și o parte din conducerea PDL. Suntem interesați cu toții ca partidul să nu fie preocupat de asemenea jocuri mărunte”.
La finalul sedintei care a avut si  ”sare si piper”,  vicepreședintele PDL Ioan Oltean  si fostul ministru al Economiei  Lucian Bode s-au relaxat la o bere,  la o terasa din centrul  satmarului alaturi de cei care au participat la sedinta.
Sursa: Jurnalul de Nord Vest

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină