Tuesday, October 4, 2022
Home sus Suspecți de furt, depistați de polițiști

Suspecți de furt, depistați de polițiști

Mai multe cazuri de furt au fost soluționate cu operativitate de polițiștii sătmăreni joi, 22 august a.c., suspecții fiind depistați și trași la răspundere penală pentru infracțiunile comise.

Au fost implicați în activitățile de depistare a suspecților și polițiști aflați în timpul liber sau în concediu, care au intervenit de îndată ce au suspectat o încălcare a legii. Este cazul unui agent de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Satu Mare, care, fiind în concediu, se afla într-un magazin de telefonie mobilă.

La un moment dat, un bărbat a încercat să fure de pe panoul cu produse, un telefon în valoare de peste 2.000 de lei, moment în care s-a declanșat alarma. Nici nu a apucat suspectul să ajungă la ieșirea din magazin că a și fost imobilizat de polițistul ce a reacționat rapid.

Acum bărbatul de 45 de ani, Robert T., suspect și în alte cazuri de furt din magazine, este anchetat pentru infracțiunea comisă.

Un alt caz deosebit, ce a presupus activități complexe: depistarea unui suspect din Bihor și recuperarea unor bunuri ce au fost valorificate pe raza acestui județ, a fost soluționat de polițiștii Secției 8 Gherța Mică Poliție Rurală.

Pornind de la foarte puține indicii polițiștii au reușit să-l găsească pe Alexandru B., de 29 de ani, care furase bunuri de valoare dintr-o locuință din Cămârzana, ai cărei proprietari munceau în Anglia. Polițiștii au ajuns la suspect după ce au aflat că socrul acestuia, tot din Bihor, obișnuia să muncească în zona comunei Cămârzana, la cules de fructe sau alte lucrări agricole. Muncise și în gospodăria părții vătămate și astfel a ajuns să cunoască detalii cu privire la bunurile deținute și absența familiei de la domiciliu.

Primind aceste informații și bănuind că va găsi bunuri valoroase, tânărul de 29 de ani a plănuit comiterea furtului. S-a deplasat în Cămârzana și a furat din locuință trei televizoare, mai multe baticuri oșenești și bijuterii din aur. Ulterior le-a valorificat în județul Bihor, însă polițiștii sătmăreni au reușit să recupereze în proporție de 80 % bunurile furate.

Pe numele suspectului, anchetat și în trecut pentru furturi din locuință, s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea comisă.

Și un minor de 16 ani este anchetat pentru furt din locuință. Tânărul din Săuca a pătruns în casa unei vecine și observând că nu se află nimeni în încăpere a furat dintr-un corp de mobilier telefonul mobil. Apoi, pentru a face rost de bani, l-a vândut unor persoane necunoscute.

Polițiștii Postului de Poliție Săuca l-au depistat însă pe suspect și acum verifică dacă a mai fost implicat și în alte fapte penale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină