Sunday, January 29, 2023
Home Locale Olimpia debutează în Liga 2 cu un rezultat de egalitate

Olimpia debutează în Liga 2 cu un rezultat de egalitate

Sâmbătă dimineața începând cu ora 11  Olimpia a revenit în Liga a II-a, după o pauză de mai bine 7 ani, în care s-a rătăcit prin ligile inferioare. Primul meci de la revenire a fost unul destul de greu pentru  sătmăreni, fiind împotriva unei echipe obișnuită să joace în Liga 1, FC Universitatea Craiova și care deși timp de 2 ani de zile nu a fost licențiată nici într-o Ligă, are în lot jucători care au evoluat și în prima ligă românească.

Cu 5.000 de suporteri în tribune, dornici să vadă o prima victorie a Olimpiei în acest nou sezon, „Galben- albaștrii”  au făcut o primă repriză excelentă, iar încă din primele minute Gavrilescu și Vlland au arătat că va fi un meci mare. Bujor a șutat periculos în minutul 10 , din apropierea careiului, puțin pe lângă. În minutul 22 decarul nostru, Zsiga, trage periculos, dar mingea trece  puțin pe lângă poarta apărată de Hotoboc.  La pauză scorul avea să fie 0 -0.
Olimpia a început repriza a doua în atac, iar la doar 3 minute de la începerea reprizei secunde, Zsiga a reluat periculos la colțul lung, mingea trecând aproape de bară. Cinci minute mai târziu Lemac a șutat și el puternic, însă Hotoboc a reținut mingea. În minutul 60 Șuta iese eronat și respinge mingea greșit, iar Bălan profită de greșala goalkeeperului sătmărean și reușește să deschidă scorul. Cu doar șapte minute înainte de finalul partidei, jucătorii Olimpiei reușesc să își revină și atacantul Daniel Feier obține un penalty pe care Vlad Bujor l-a transformat în gol. Fericirea a fost maximă, toți suporterii au sărit în sus de fericire. În ultimele minute ale partidei, „Galben- albaștrii” au atacat poarta Craiovei în speranța unui nou gol, însă scorul final a fost 1-1.
 
„Vreau să salut revenirea Olimpiei în Liga a II –a. E o echipă cu tradiție și fotbalul românesc are nevoie de echipe cu tradiție în eșalonul I și II. Nu suntem mulțumiți de rezultat, am vrut să plecăm de aici cu toate cele trei puncte, am avut impresia că putem realiza acest lucru, dar spre final Olimpia a revenit prin acel penalti și ne-am împărțit punctele. Am plecat la acest drum cu gândul de a reveni în prima ligă”, a declarat antrenorul secund al formației FC Universitatea Craiova, Bon Dragoș.
„A fost un punct câștigat pe merit, este un punct foarte muncit pe care băieții îl merită cu prisos. Eu am încredere în băieți, din punctul de vedere al dorinței sunt la nivelul Ligii a II –a, mai trebuie să exerseze la competivitate. Fiecare punct contează”, a declarat antrenorul Olimpiei Satu Mare, Tiberiu Csik.
 
Olimpia Satu Mare: Șuta (cpt) – Muntean (78 Dragoș), Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu – Villand, Svarczkopf (75 Feier), Zziga, Bujor, Lemac (75 Roghină). Antrenor: Tiberiu Csik.
 FC Universitatea Craiova: Hotoboc – Mitic, Acka, Ciucă (cpt), Cosic – Mărzeanu, Gheorghe (46 Săceanu), Goge, Cruceru– Bălan, Stoianof. Antrenor: Nicola Napoli.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină