Tuesday, October 4, 2022
Home interviu Jurnal Interviu cu Csata Orsolya “Satu Mare este un oraș mic dar care...

Interviu cu Csata Orsolya “Satu Mare este un oraș mic dar care îmi amintește de multe lucruri frumoase”

Pentru început poți să îmi spui câteva lucruri despre tine?  

Numele meu este Csata Orsolya am 19 ani și studiez la Facultatea de Știinte Politice Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș Bolyai. Sunt o fire sociabilă , ambițioasă și cred că totul în viață se întâmplă cu un scop. Îmi plac ieșirile în aer liber alături de prietenii apropiați, iar în același timp îmi place să comunic cu oamenii.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Pentru mine băiatul ideal nu trebuie să fie neapărat Făt-Frumos , el trebuie să fie respectuos, sincer și mereu grijuliu în privința mea, sunt de părere că o relație se bazează în primul rând pe încredere, sinceritate și respect.

Crezi în dragoste la prima vedere?

Nu cred în dragoste la prima vedere, deoarece nu există. Dragostea se formează cu timpul și este dovedită prin fapte, prin comportament, nu este un lucru de care se poate vorbii foarte ușor.

Crezi că mai există romantism în iubire?

Există romantism în iubire atâta timp cât persoanele care formează o relație se ocupă de existența lui, însă în ziua de azi, foarte multe cupluri uită de acest lucru și trec peste.

Ce hobby-uri ai?

Îmi place foarte mult să dansez, de aceea am practicat și dans câțiva ani. Timpul liber mi-l petrec foarte mult cu prietenii.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare este orașul meu natal, un oraș mic dar care îmi amintește de foarte multe lucruri frumoase, în special de copilărie. Este un oraș liniștit care are și anumite locuri frumoase ce pot fi vizitate, unul din obiectivele mele preferate este Turnul Pompierilor din care pot admira întreg orașul.

Cât crezi căƒpot conta banii în ziua de azi?

Pentru unele persoane banii sunt pe primul loc, de cele mai multe ori uită că sunt 1000 de lucruri mai importante decât banii. Pe primul loc ar trebui să fie familia, apoi prietenii abia apoi să fie problema banilor. Foarte mulți se gândesc doar la averi și devin prieteni cu o persoană doar pentru bani, iar când apar problemele, dispar și ei.

Care ar fi profesia cea mai potrivită pentru tine?

Mi-ar plăcea să lucrez în poliție, de mică am visat la acest lucru. Voi încerca, și îmi voi dă silința ca pe viitor să ajung acolo unde îmi doresc. Cred că aceasta este profesia potrivită pentru mine.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bunăƒ?

Nu neapărat, dar cred că o femeie trebuie să muncească mult mai mult decât un bărbat ca să ajungă în frunte. Femeile pun mereu altfel probleme decât barbații.

În final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

Da, aș dori să le transmit să fie mereu cu zâmbetul pe buze, să nu uite că există în lume și răutate și să treacă mereu peste greutăți cu privirea sus, să fie luptători și să nu-și piardă încrederea în sineinterviu (2).csata (1)csata (2)

3 COMMENTS

  1. Rusinica, domnisoarei si celor de la Jurnalul daca tot vreti sa faceti un interviu , in primul rand nu pui poze facute de 2-3 ani, ci macar faci cateva fotografii recente asta in cazul in care Fata Din Jurnal nu are de ascuns gen, inaltime, greutate in plus sau in minus culoarea parului etc. Ateptam cu interes urmatorul interviu

  2. Felicitari frumoas-o !!! Nu cred ca pozele conteaza , ci pe primul loc sunt mai degraba cuvintele ei in acest interviu !! Felicitari inca odata Orsi !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină