Thursday, September 29, 2022
Home Stiri Satu Mare Președintele Traian Băsescu împlinește, azi, 62 de ani

Președintele Traian Băsescu împlinește, azi, 62 de ani

Președintele Traian Băsescu împlinește, astazi vârsta de 62 de ani, până la acest moment nefiind anunțat un program public al șefului statului pentru ziua de 4 noiembrie.

Anii trecuți, Traian Băsescu și-a serbat ziua de naștere alături de familie, s-a întâlnit și cu apropiați din mediul politic, uneori cu o zi în avans sau a avut program public.

În 2012, președintele Băsescu a postat pe Facebook, în 5 noiembrie, un mesaj video în care le mulțumea celor care i-au transmis mesaje de ziua sa. “Vreau să mulțumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naștere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de Like-uri și 4.000 de mesaje. În afara acestora, au fost foarte mulți care au simțit nevoia să-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasă”, a spus Traian Băsescu în mesajul video. În seara zilei de 3 noiembrie 2012, președintele se afla la Castelul Foișor, unde urma să își sărbătorească ziua de naștere și unde sosiseră și lideri PDL, între care Anca Boagiu și Adriean Videanu.

În 3 noiembrie 2011, președintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu parlamentarii din majoritatea guvernamentală de la acel moment, la eveniment participând și premierul de atunci Emil Boc. “Nu e nicio întâlnire politică, este joi, iar mâine (vineri – n.r.) parlamentarii pleacă, sunt acasă și am considerat de bun simț ca la împlinirea a 60 de ani să bem împreună un pahar de vin, că buni, răi, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva”, a spus atunci Băsescu, la sosirea la Vila Lac. Întrebat de jurnaliști ce își dorește de ziua sa de naștere, șeful statului a răspuns: “Liniște”. “Îmi doresc liniște, mi-o iau singur: mâine nu vin la serviciu”, a adăugat Băsescu. Tot în 3 noiembrie, președintele a oferit, înainte de a se întâlni cu delegația FMI, câte o cupă cu șampanie și o felie de tort jurnaliștilor acreditați la Președinție.

În 4 noiembrie 2010, șeful statului a fost la Palatul Victoria, unde a discutat peste două ore cu Emil Boc și Marko Bela despre decizia CC privind asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educației. Ulterior, Băsescu fost prezent în emisiuni la RRA și la B1 Tv.

În 4 noiembrie 2009, în plină campanie pentru prezidențiale, șeful statului și-a serbat ziua la un restaurant din centrul Capitalei, alături de soția și fiicele sale. Membrii staff-ului său îi pregătiseră o petrecere la sediul de campanie, cu un tort pe care era scris “La mulți ani!” și “58%”, aluzie la vârsta împlinită și la eventualele procente la alegeri. Întrucât președintele nu a mers la sediul de campanie, tortul din ciocolată și acoperit cu glazură de culoare portocalie a fost mâncat de cei prezenți. În aceeași zi, șeful statului a făcut deplasări în Argeș, unde a vizitat societatea Dacia-Renault, în Teleorman, la Roșiori de Vede, unde a avut o întâlnire cu reprezentanți ai autorităților locale și la Alexandria, unde a participat la un miting electoral. Șeful statului s-a întâlnit, de asemenea, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanți ai crescătorilor de taurine.

În 2008, Băsescu nu a avut niciun program public de ziua sa de naștere.

În 2007, 4 noiembrie a fost într-o duminică, iar Traian Băsescu a făcut, la Palatul Cotroceni, o analiză a situației cetățenilor români din Italia.

În 2006, președintele a fost de 4 noiembrie pe Valea Prahovei împreună cu familia și a fost vizitat și de unii lideri ai PD.

În 2005, președintele Băsescu și-a petrecut ziua de naștere la vila de protocol din stațiunea Neptun.

Traian Băsescu se afla, în 4 noiembrie 2004, în campanie electorală.

Șeful statului s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraș Murfatlar, din județul Constanța.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
ema on