Monday, October 3, 2022
Home sus Seminar gratuit sustinut de Bogdan Briscu la Satu Mare

Seminar gratuit sustinut de Bogdan Briscu la Satu Mare

Sunt Bogdan Briscu, unul dintre puținii traineri și coach de vânzări, management și comunicare din țară care are experiență reală în aceste domenii. Timp de 15 ani am lucrat pentru mari corporații internaționale, pentru care am făcut milioane de euro cu echipe mici și eficiente pe care mi le-am creat și dezvoltat singur și având bugete neimaginabil de mici. Ca director de vânzări la aceste firme am vândut în condiții de concurență dură, dar am și ajutat reprezentanții de vânzări să se dezvolte din punct de vedere profesional, prin training și coaching. Mulți dintre ei au obținut succesul în această funcție sau au reușit să ajungă, la rândul lor, directori de vânzări sau de marketing.

Învățând și punând în practică zilnic, timp de ani de zile, tehnicile care aduc succesul am decis să ajut oamenii de vânzări din România care vor să aibă rezultate excepționale, pentru că un gram de practică valorează mai mult decât o tonă de teorie. Dacă ești antreprenor, manager sau reprezentant de vânzări care caută succesul maxim, atunci acest seminar este pentru tine!

Tot ceea ce îți voi spune despre metodele de succes pe care le poți aplica le-am trăit și le-am aplicat personal, așa că nu vei face greșeli care te pot costa mult. La seminariile și cursurile pe care le organizez, totul este bazat pe experiență și practică, pe lucruri verificate de mii de ori că funcționează. Nu vorbesc din ce am auzit de la alții sau doar din cărți. Îți voi spune din experiență verificată ani de zile cum funcționează lucrurile în vânzări. O să te ajut să le pui și tu în practică, să devină foarte ușor realitate pentru tine!

Primul lucru pe care vreau să ți-l spun este că în vânzări, ca și în viață, nu există scurtături sau rețete magice. Al doilea lucru este că succesul este întotdeauna temporar și că necesită întreținere. Ca să urmezi drumul potrivit (nu scurtăturile sau rețetele magice, care nu există) și să ai succes pe termen lung, ai nevoie să știi ce să faci, cum să faci și de ce să faci.

Indiferent dacă ești antreprenor, manager sau reprezentant de vânzări, ai nevoie să stăpânești răspunsurile la aceste trei întrebări:

 1. Ce să faci?
 2. Cum să faci?
 3. De ce să faci?

Ce ai de făcut cu afacerea, echipa sau clienții tăi pentru a avea succes?

Cum să procedezi cu afacerea, echipa sau clienții tăi ca să fii sigur că ești pe calea cea bună spre succes?

De ce să faci lucrurile într-un anume fel în afacerea, echipa sau cu clienții tăi?

Iată despre ce vom vorbi la seminar:

 • Cum să afli dacă lucrezi cu clienții potriviți
 • Cum să îți găsești clienții potriviți
 • Cum să ajungi să vorbești cu clienții pe care îi dorești
 • Ce să îi spui unui client, în cel mai scurt timp posibil, ca să îți crești șansele de a-l face să cumpere de la tine și nu de la concurență
 • Cum să afli motivele pentru care un client vrea să cumpere, ca să îi vinzi ceea ce vrea
 • Cum să îți dai seama ce gândește clientul despre produsele/serviciile tale
 • De unde provin obiecțiile clientului
 • Ce să faci cu echipa ta de vânzări ca să fii foarte mulțumit de performanța ei

Vom mai discuta și alte lucruri care te pot interesa, te las să le descoperi venind la seminar!

De cele mai multe ori la unele seminarii afli numai CE ai de făcut. Diferența la seminarul

“ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE” este că vei afla în plus CUM să procedezi și mai ales DE CE să procedezi într-un anumit fel cu afacerea, echipa sau clienții tăi. În aceste răspunsuri stă secretul succesului tău pe termen scurt, mediu și lung, indiferent de cât de dură este competiția sau de cât de grele sunt vremurile financiare.

Dacă vei ști răspunsurile la aceste trei întrebări, vei reuși acolo unde alții se împotmolesc.              “Cel mai mare adversar al unei persoane e ea însăși” spune o vorbă înțeleaptă. Află cum poți deveni cel mai bun prieten al tău, pentru că în interiorul tău se află succesul! Permite-i să iasă la suprafață participând în 6 noiembrie la seminarul gratuit “ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE”.

În plus, dacă vei participa la această întâlnire, vei putea găsi noi colaboratori, pentru că în pauză vei avea ocazia să faci cunoștință cu ceilalți participanți. În sală s-ar putea să fie viitorul tău client nou. Dacă ești reprezentant de vânzări sau manager, poate faci cunoștință cu un angajator mai bun, iar dacă ești antreprenor, poate îți găsești noi membri de valoare pentru echipa ta sau parteneri de afaceri.

Te aștept la Satu Mare, Restaurant Paloma, str. Lalelei, nr. 5, în data de 6 noiembrie, miercuri, de la ora 18. Seminarul va dura 2 ore și se va încheia la ora 20. Intrarea este GRATUITA, în limita locurilor disponibile în sală.

Ca să îți rezervi un loc, trimite-mi un mail cu mesajul “Particip” aicihttp://bogdanbriscu.ro/contact/

Dr Bogdan Briscu, 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
bebe on