Monday, November 28, 2022
Home sus Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

În perioada 15-16.11.2013, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 441 sancțiuni contravenționale în valoare de  33 740  lei.
Printre cei sancționați se numără;  2 mopediști,  6 bicicliști,   8 căruțași,  18 pietoni,  162  conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză,  81 care nu au folosit centura de siguranță,  5 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 42 care nu aveau documentele asupra lor,  34 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice,  12 pentru opriri sau staționări în locuri interzise.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare l-au depistat în trafic pe IOAN P., de 29 ani, care, în Piața Romană din Satu Mare, a condus un autovehicul în timp ce avea dreptul de a conduce suspendat. I s-a întocmit dosar penal și este cercetat în stare de libertate.
Polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au depistat în trafic pe IONUȚ I., de 27 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentrație de 1,2 mg alcool/litru aer expirat. A fost condus la Spitalul orașului Negrești Oaș, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat în stare de libertate.
În data de 16.11.2013, în jurul orei 05,45, Secția Rurală Negrești Oaș a fost sesizată de MARIA M., de 30 ani, din localitatea Moișeni că l-a surprins în curtea casei sale pe IOAN M., de 43 ani, în timp ce încerca să fure găini. Polițiștii l-au prins pe autor în apropierea imobilului părții vătămate. Acesta a recunoscut fapta și este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la furt.
În data de 16.11.2013, în jurul orei 08,00 Poliția orașului Negrești Oaș a fost sesizată de Spitalul orașului Negrești Oaș că în cursul zilei de 15.11.2013 a fost adus cu ambulanța IOAN P., de 45 ani, care se afla în comă alcoolică. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că persoana în cauză nu prezintă urme de violență, iar în data de 14.11.2013 a consumat spirt medicinal. În data de 15.11.2013, observând că nu se mai trezește, femeia cu care acesta locuiește a solicitat ambulanța.
În data de 16.11.2013, în jurul orei 18,00 bărbatul a decedat la spital. Cadavrul a fost transferat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții. Cercetările continuă.
În data de 15.11.2013, în jurul orei 10,00, polițiștii Postului comunal Pișcolt au fost sesizați că în noaptea de 14/15.11.2013, persoane necunoscute au pătruns în anexa magaziei unei societăți din localitatea Pișcolt de unde au sustras 2 000 kg soia, cauzând un prejudiciu de 3 200 lei. În urma investigațiilor polițiștii au identificat autorul ca fiind IOSIF V., de 31 ani. Prejudiciul a fost recuperat, iar autorul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În data de 16.11.2013, în cadrul unei acțiuni pe linie silvică, polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș l-au identificat pe GHEORGHE O., de 27 ani, care a tăiat fără drept 4 arbori de esență fag din locul numit „Dealu Șes” proprietatea părții vătămate CECILIA M., pe care i-a transportat spre domiciliul său. GHEORGHE O. este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de material lemnos și furt.
Activități desfășurate pe linie de ordine publică și prevenire a infracțiunilor
În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 75 sancțiuni contravenționale în valoare totală de  20 350  de lei .

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
orsi on