Thursday, October 6, 2022
Home sus Mandate de executare a pedepselor închisorii, aduse la îndeplinire în urma acțiunii...

Mandate de executare a pedepselor închisorii, aduse la îndeplinire în urma acțiunii polițiștilor

Patru persoane condamnate la pedepse privative de libertate au ajuns în Arestul Inspectoratului, fiind depistate de polițiștii sătmăreni în urma unor acțiuni destinate identificării persoanelor urmărite ori dispărute.
Mihai D., de 43 de ani, condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de fals și uz de fals, a fost depistat și reținut în cadrul unei acțiuni organizate ieri de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și de ofițerii Direcției de Operațiuni Speciale.
Pe numele lui Mihai D. Judecătoria Satu Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul figurând în evidențele Poliției ca urmărit național.
Și polițiștii Secției 9 Negrești Oaș Poliție Rurală au acționat pe această linie luni, 18 noiembrie a.c., reținându-l pe Ioan C., de 29 de ani, din Racșa, condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare pentru furt de auto și conducere fără permis. Tânărul figura, de asemenea, în evidențe ca urmărit național, magistrații Judecătoriei Baia Mare emițând în acest caz mandatul de executare a pedepsei închisorii.
Și V. Sandor, de 41 de ani, din Atea, dat în urmărire generală, a fost prins de polițiștii Postului de Poliție Dorolț și încarcerat. Bărbatul fusese condamnat la 1 an și o lună închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.
Acțiuni similare au fost derulate și de polițiștii din Apa în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în acest context fiind depistat Carol M., de 35 de ani, condamnat la 2 ani închisoare pentru furt calificat.
Persoanele condamnate vor fi transferate în Penitenciarul Satu Mare pentru executarea pedepselor ce le-au fost aplicate de instanțe.
Minori implicați în comiterea unor infracțiuni de furt
Printre persoanele anchetate de polițiștii rurali pentru comiterea unor furturi din magazine ori din gospodăriile localnicilor se numără și 6 minori cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani.
Toți cei 6 copii au pătruns într-un magazin alimentar din Turț și au furat produse alimentare, țigări și sucuri, cauzând un prejudiciu de peste 2.000 lei. Proprietarul păgubit a făcut însă plângere la Postul de Poliție din comună, iar  minorii sunt acum anchetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
De asemenea, Andras B., de 23 de ani și Cristian B., de 24 de ani, sunt suspectați de polițiștii Postului de Poliție Dorolț într-un caz de furt de păsări dintr-o gospodărie din Atea, iar Attila B., de 49 de ani, este anchetat de polițiștii din Santău pentru furtul unui suport metalic de barieră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină