Monday, December 5, 2022
Home Locale Vasile Blaga l-a felicitat pe Petre Mureșan pentru funcția de președinte al...

Vasile Blaga l-a felicitat pe Petre Mureșan pentru funcția de președinte al organizației județene PDL

Din cei 345 de membri delegați la ședință au participat 319 membri azi, vineri, 29 noiembrie în sala de protocol de la restaurantul Daemi din Satu Mare unde s-a desfășurat alegerea Consiliului de Coordonare Județean al Partidului Democrat Liberal (PDL) Satu Mare. 

Au fost invitați în prezidiu Vasile Blaga, președintele național al PDL, Gavrilă Ghilea, președinte al sucursalei PDL Bihor, Traian Igaș secretar executiv BPN, Cătălin Predoiu, prim vicepreședinte PDL și viitor candidat la președenția țării din partea PDL, Petre Mureșan, președintele filialei județene al PDL, Ioan Oltean, vicepreședinte pe regiunea de Nord-Vest, Gabriela Montoiu, secretar executiv BPN OF și Lucian Bode secretar general PDL, regiunea Nord-Vest.

bPetre Mureșan a fost ales în funcția de președinte al organizației județene, Vasile Berinde și Cosmin Rațiu au fost aleși ca prim-vicepreședinți. Din Consiliul de Coordonare Județean mai fac parte< Alexandru Panea, Claudiu Ioan Ardelean, Radu Octavian Giurcă, Ioan Belbe, Ionel Astalâș, Mitruț Ciorbă, Monica Sobius, Adrian Vasile Toma – vicepreședinți, Sorin Ghilea – secretar general, Nagy Otto Csaba, Gheorge Chiș – secretar general adjunct, Ioan Spătar, Vasile Radu Pop – președinți de comisii, Maria Tivadar – trezorier, și Iosif Roca, Dan Ciprian Costea, Ioan Racolța, Zenoviu Bontea, Gheorghe Robaș, Monica Popescu, Dăliana Lazăr, Nicolae Fodor – secretari executivi.

Deputata PDL Andrea Paul a lipsit de la această întâlnire pentru că era ocupată la București în discuții la Comisia de Buget-Finanțe. Au mai participat Sorin Ghilea, secretar general PDL Satu Mare, Adrian Cozma, președintele organizației de tineret și Claudiu Ardelean președintele organizației municipale PDL.

Au luat cuvântul Sandu Horvat, membru PP DD, care i-a dorit mult succes lui Petre Mureșan, Pataki Csaba, senator UDMR, care a declarat că PDL are în componență oameni adevărați care nu au părăsit partidul pentru a-și păstra funcțiile și că dorește mult succes PDL-ului la alegerile parlamentare de anul viitor pentru că cele două partide fac parte din aceeași familie politică. Sorin Ghilea a precizat că dorește putere, unitate și continuitate pentru PDL și cu ocazia zilei naționale a României ține să își arate aprecierea față de cei care și-au jertfit viața pentru libertate.

Traian Igaș a spus că apreciază echipa PDL Satu Mare, care este o echipă tânără și care vrea să se implice în politică la nivel înalt. El a adăugat căpdl-1 PDL a ieșit din amorțeală și a reînviat. Lucian Bode a precizat că organizația PDL Satu Mare e  prima în clasamentul intern al partidului și că în campania electorală din 2012 au avut de luptat cu “o alianță a minciunii.”  El a adăugat că PDL are de luptat cu “cea mai toxică alianță politică din 1990 încoace.” Ioan Oltean a cerut UDMR-ului s[ fie mai prezent al[turi de PDL în opoziție.

Cătălin Predoiu l-a felicitat pe Petre Mureșan pentru că a avut curajul să se înscrie în partid când alții “au fugit ca șobolanii.” El a adăugat că în ultimul timp a făcut 20.000 de kilometri prin țară și că nu înțelege de ce unii nu văd că PDL va alunga USL de la guvernare. Cătălin Predoiu a mai declarat că cheia unității dreptei e opoziția față de guvernul Ponta și că acest guvern “a ajuns la putere prin minicună.” Acesta a precizat că poporul român “vrea NATO, UE și Vest nu Est.” El a spus că intrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană însemnă recuperarea istoriei naționale.

Vasile Blaga a declarat că în județul Satu Mare se profilează o organizație puternică de partid care are șanse de a câștiga posturi de primari în județ și președenția Consiliului Județean. El a precizat că PDL e pe un trend ascendent, că va crește și că va demonstra la alegerile europarlamentare că e cea mai puternică forță de dreapta din România.

9 COMMENTS

  1. no acuma sa vezi tu PDLul cu Astalas, Rat, Ciorba(cartabos)defapt tot calitate aste au fost si pana acuma dor an numar m-ai mare bravo MURESAN iesti tare de tot :)))

  2. Sorin Ghilea – declarat incompatibil de ANI, urmarit penal pentru conflict de interese, cu proces pierdut la Curtea de Apel Oradea,
    dr. Ratiu – de facto angajatul Florisal, votantul prelungirii contractului de salubrizare,
    Claudiu Ardelea – anagajatul lui Stef la groapa de gunoi …
    Asta e partid de opozitie?

    • Macar bine ca o plecat Beni, ca si asa nu inseman el mult acolo, era oricum intre ticalosi ( si ii si placea pe deasupra) Jale PDL la gara cu voi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
luci on