Sunday, February 5, 2023
Home Local Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

La data de 23.12.2013, orele 15.33, pe DJ 196, în afara localității Bogdand, conducătorul auto B. Adrian de 55 ani din Satu Mare, în timp ce se afla la volanul autoturismului Dacia Logan, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar într-o curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu ansamblul de vehicule format dintr-un autotractor cu semiremorcă, condus de K. Gabor de 38 ani din Bogdand.   În  urma  evenimentului  a rezultat  rănirea gravă a conducătorului auto B. Adrian. Celor doi participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice, rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă.
La data de 23.12.2013, ora 17.05, numitul I. Nicoară, domiciliat în Satu Mare, a condus autoturismul marca Ford pe str. Ceahlăului din municipiul Satu Mare, intrând în coliziune cu trei autovehicule care erau parcate pe partea dreaptă a părții carosabile a direcției de deplasare către str. Mileniului, rezultând avarii. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care susnumitul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.
La data de 24.12.2013, orele 01.41, pe DN 19, în afara localității Ciuperceni, C. Ioan de 26 ani din Gherța Mică, județul Satu Mare, conducând autoturismul marca Alfa Romeo, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a numitului B. Ioan, de 22 ani, și rănirea ușoară a lui B. D. de 17 ani, ambii din localitatea Gherța Mică, pasageri în autoturism.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.
Conducătoarea auto și un pasager au fost răniți ușor într-un eveniment rutier care a avut loc la data de 24.12.2013, în localitatea Odoreu
Evenimentul s-a produs în jurul orei 15,30, pe fondul neacordării de prioritate.
Levente S., de 40 ani, conducea un auto marca Mecedes și la intersecția str Berindan cu str.Teilor nu a acordat prioritate auto marca Toyota  condus de tânăra Georgiana S., de 19 ani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului Gheorghe S., de 47 ani, aflat în autoturismul marca Toyota.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătoarei auto  și 0,55 mg/l în aerul expirat iar în cazul  celuilalt conducător auto.
Accident grav în afara localității Medieșu Aurit
Victima a fost un pasager de 43 ani.
Evenimentul a avut loc la data de 25.12.2013, ora 17,06 pe DJ 195 și a fost sesizat prin SNUAU 112. Claudia  M., de 38 ani, se afla la volanul auto marca Ford și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum  a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în șanțul din partea dreaptă a direcției de deplasare.  În urma impactului  pasagerul Ionel S., de 43 ani, a fost rănit grav.
Conducătoarei  auto i s-au recoltat probe bilogice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Accident grav în afara localității Apa
Evenimentul a avut loc la data de 25.12.2013, ora 17,45 pe DN 1 C în afara localității Apa.
Adrian G., de 25 ani conducea un auto marca Ford și în afara localității Apa l-a accidentat ușor pe Iosif  B., de 57 ani, un pieton care se deplasa neregulamentar.  În urma acestui eveniment autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a direcției de deplasare. În urma impactul a rezultat accidentarea gravă a pasagerei Casiana G., de 25 ani. Conducătorului auto și pietonului le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
vasile on