Tuesday, October 4, 2022
Home sus Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

În perioada 10-11.01.2014, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 426 sancțiuni contravenționale în valoare de  41 300   lei.

Printre cei sancționați se numără:  45  pietoni,  14 bicicliști, 8 căruțași, 2 mopediști, 168 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 2 deoarece nu au acordat prioritate, 5 pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare, 68  care nu au folosit centura de siguranță,   18  care nu aveau documentele asupra lor, 27 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice,  18 pentru opriri sau staționări în locuri interzise.

In data de 10.01.2014 polițiștii Postului comunal Certeze l-au depistat pe VASILE B., de 24 ani, care a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de 0,68 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat în stare de libertate pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool peste limita legală.

În data de 10.01.2014 polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au depistat în trafic pe VASILE C., de 66 ani, care a condus un autovehicul în timp ce avea permisul de conducere anulat din luna ianuarie 2007 și avea o concentrație de 0,13 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, VASILE C. fiind cercetat în stare de libertate.

În data de 10.01.2014, în jurul orei 17,12, IULIU B., de 44 ani, conducând un autovehicul sub influența alcoolului  a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentrație 1,54 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool peste limita legală.

Polițiștii Postului comunal Lazuri l-au depistat în trafic pe ALEXANDRU L., de 34 ani, care a condus o mopedă fără a poseda permis de conducere și în timp ce avea o concentrație 0,85 mg/l alcool în aerul expirat. I      s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei l-au depistat în trafic pe SANDOR O., de 47 ani, care pe strada Cimitirului din Carei, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentrație 0,66 mg/l alcool în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În data de 11.01.2014, în jurul orei 19,30, polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Beltiug l-au depistat pe ANTAL L., de 41 ani,  care a condus un autovehicul pe raza localității Terebești, în timp ce ae afla sub influența alcoolului și a acroșat un autovehicul ce staționa în fața unui bar. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta o concentrație 1,05 mg/l alcool în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Polițiștii Postului comunal  Pir i-au identificat pe A. BALOGH, de 26 ani și A. BALOGH, de 23 ani, care în noaptea de 06/07.01.2014, au pătruns prin efracție în garajul părții vătămate IOSIF N. din localitatea Pir, de unde au sustras două drujbe. Prejudiciul, în valoare de, 1000 lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate, iar cei doi sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În data de 11.01.2014, în jurul orei 15, 53, ca urmare a unui apel prin Sistemul național de Urgență 112, patrula de siguranță publică a Secției 7 de Poliție Rurală Carei a fost sesizată că pe raza satului Istrău din comuna Moftin, autori necunoscuți au pătruns pe ușa lăsată deschisă în beciul locuinței părții vătămate GHEORGHE P. și au furat din saramură 4 bucăți de slănină, în valoare de 200 lei. În urma investigațiilor, polițiștii au identificat autorul ca fiind IOAN A., de 31 ani. Cercetările continuă ci autorul în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Poliției orașului Ardud l-au identificat pe IOAN G. de 42 ani, care în data de 10.01.2014 i-a sustras părții vătămate IOAN P., o drujbă. În cauză s-a întocmit dosar penal, autorul fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Activități desfășurate pe linie de ordine publică și prevenire a infracțiunilor

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  98 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15 110 lei .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
orsi<