Saturday, December 3, 2022
Home interviu Jurnal Fata din Jurnal - Interviu cu Kriszta Ioana Hapca: “Haina te face...

Fata din Jurnal – Interviu cu Kriszta Ioana Hapca: “Haina te face domn, iar sufletul om”

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre ține?

Bună, mă numesc Hapca Kriszta Ioana. Sunt în zodia rac și am 17 ani. Sunt elevă la Colegiul Național “Vasile Lucaciu” în clasa a XI-a H, profil științe ale naturii (biologie-chimie). Îmi place foarte mult să îmi petrec timpul cu prietenii, sunt o persoană deschisă, sociabilă, dar totuși destul de sensibilă. Mă adaptez destul de repede în orice situație. Pasiunea mea este modellingul. Îmi place să citesc, să mă uit la filme și sunt genul de fată care râde mult.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Deși aspectul fizic este unul dintre criteriile cel mai puțin importante în alegerea unui potențial partener de viață, nu pot să spun că nu am visat de multe ori la “Prințul meu pe cal alb”. Ca orice fată mi-am dorit o persoană care să mă iubească așa cum sunt, să-mi suporte dramele și să primeze relația noastră, respectul, susținere și bună comunicare. Primul impact vizual îl ai asupra fizicului care îți formează într-o oarecare măsură o părere despre persoană, dar nu te poți îndrăgosti doar de asta, nu poți să iubești un corp fără să iubești sufletul ce-l poartă.

kriszta-hapca-19Cum comentezi expresia ,, să fii om e lucru mare, să fii domn e o întamplare€™?

Statutul social este ceva cu care ne naștem, este ceva ce poate a fost obținut de părinți sau de bunici și noi nu am avut nici o contribuție. “Haina te face domn, dar sufletul om.” Trebuie să existe o delimitare clară între caracteristicile unuia și a celuilalt. Domn poate te-ai născut, dar om te-au făcut acțiunile tale.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

Din punctul meu de vedere, consumul de droguri este în majoritatea cazurilor un strigăt de ajutor. În momentul în care simți nevoia să completezi golurile interioare prin acțiuni mai mult sau mai puțin dăunătoare din punct de vedere fizic. Tinerii din ziua de azi sunt adeseori prinși într-un conflict între generații, ceea ce-i face să “strige după ajutor” în moduri brutale. Unii consumă din extremism, vor să epateze sau poate pur și simplu caută noi metode de distracție. Dacă dai unui om o paletă largă, să zicem de “culori” și nu îi spui ce compoziție să obțină le va încerca pe toate, o educație cu lipsuri poate duce la formarea tocmai a unui tip de persoană gata să încerce și “moartea albă”.

Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

 Dragostea este un lucru foarte profund căruia îi trebuie timp pentru a se dezvolta. Fără cunoaștere nu există dragoste. “La prima vedere”, nu vezi nimic, decât învelișul exterior. Deci nu, nu cred în dragoste la prima vedere, dar atracție da.

kriszta-hapca-1Ce hobby-uri ai?

 Dacă ar fi să le enumăr pe toate, nu aș știi de unde să încep și unde să termin. Așa că mă voi rezuma la cel mai mare hobby al meu: să călătoresc. Mi se pare imposibil și fără rost să trăiești într-o lume pe care să nu o cunoști. Una dintre marile mele dorințe este să ajung în fiecare colț al lumii, să observ fiecare detaliu, să trăiesc după reguli diferite.

Ce te atrage la modeling?

Pentru mine modellingul este o artă. Machiajul, pozele, ținutele extravagante și tot ce ține de acest domeniu m-au pasionat încă de când eram copil. Pe măsură ce am crescut mă bucur că am întâlnit oameni care m-au ajutat să intru în această lume și s-au ocupat de imaginea mea. În prezent sunt model la Gaby’s Models Agency și pot să spun că este unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat până acum. Țin să le mulțumesc în primul rând mamei mele pentru tot sprijinul acordat, dar și Alinei Firte, Sas Gabriela și desigur Bindiu Delia, fără care nu aș fi ajuns unde sunt acum.

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

 În primul rând apreciez persoanele sincer. De asemena încrederea și respectul sunt două calități pe care o persoană trebuie neaparat să le posede. În schimb fățărnicia și răutatea sunt exact opusul, ele fiind cele care te împiedică să trăiești frumos.

kriszta-hapca-16Ce înseamnă Baia Mare pentru ține?

 Baia Mare este locul meu de suflet. Aici am crescut, aici îmi sunt toți prietenii, aici am cele mai frumoase amintiri. Tot timpul îmi voi aduce cu drag aminte de acest oraș, este locul la care o să îmi facă mereu plăcere să mă întorc deoarece sunt conștientă de faptul că se apropie ziua
când voi pleca din acest oraș.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Din păcate în ziua de azi banii sunt cea mai mare necesitate. Datorită lor poți să obții multe lucruri materiale, dar parcă niciodată nu ești mulțumit. Chiar dacă ai o mulțime de bani, într-un final vei realiza că aceștia nu aduc fericirea, iar adevărata bucurie vine din lucrurile mărunte, de unde și citatul: “Enjoy the Little things in life because one day you will look back and realize they were big things.”

Crezi că o lume condusă de femei ar fii mai bună?

Din punctul meu de vedere contează felul în care este condusă lumea, nu cine se ocupă de acest lucru. În ceea ce privește diferența dintre sexe, eu consider că femeile nu ar trebui poziționate într-o postură de inferioritate deoarece caracterul este cel care definește un om, nu sexul.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștrii.

 Mulțumesc și eu. Fericirea nu este o destinație. Viața trebuie apreciată și trăită fiindca fiecare zi este la fel de importanta. Incercati sa va faceti remarcati doar prin lucruri bune.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
Sorin on Drumul di