Monday, December 5, 2022
Home sus Antonescu: Nu cred că Ponta poate trăi frica de a fi huiduit....

Antonescu: Nu cred că Ponta poate trăi frica de a fi huiduit. Când ești la putere te aștepți la asta

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, întrebat dacă premierului Victor Ponta i-a fost teamă să vină la Iași, de Ziua Unirii, pentru a nu fi huiduit, că nu crede că un om politic de nivelul acestuia poate trăi această frică, precizând că “atunci când ești la putere te aștepți să fii și fluierat”.

Antonescu a afirmat, vineri seară, la Iași, întrebat de jurnaliști dacă absența lui Victor Ponta de la manifestările din oraș s-a datorat temerii acestuia de a nu fi huiduit, că un om politic trebuie să fie pregătit să fie huiduit, dar că nu crede că acesta este motivul pentru care premierul nu a mai venit la Iași.

“Nu cred că un om politic la nivelul domniei sale (Victor Ponta – n.r.) poate să trăiască această frică. Un om politic trebuie să fie și pregătit să fie huiduit, oamenii se manifestă, evident, nu e plăcut, dar nu cred că acesta este motivul absenței sale. Cred că este vorba de ședința Comandamentului cu măsuri pentru fenomenele meteorologice la care premierul a participat. Noi când venim la Iași nu venim să fim aplaudați, să fim îmbrățișați. Ne place, dar venim pregătiți ca atunci când ești la putere să fii și fluierat”, a spus Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că nu l-a surprins atmosfera din Piața Unirii din Iași din timpul manifestărilor oficiale, când s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor oficialităților.

“Nu m-a surprins atmosfera. Există un grup de protestatari de inspirație ecologistă, deși nu știu dacă ecologist e cuvântul potrivit, care se manifestă. E dreptul lor s-o facă, cât timp o fac în condițiile legii. Nu m-a surprins deloc” , a adăugat președintele PNL.

El a mai spus că și liderii opoziției ar fi trebuit să fie pe scenă, vineri dimineață, în Piața Unirii din Iași, motivând că “măcar o oră, în astfel de momente, ar fi bine” să fie toți “în același loc”.

“Pentru România putem face lucruri împreună, oricât de multe ne-ar despărți, dar fără a înceta să fim pe baricade diferite, fără a înceta să ne confruntăm. Dar, sincer, mi s-a părut că ar fi normal ca măcar de Ziua Unirii să fim la un loc, indiferent cine e la putere. Și cei din opoziție reprezintă cetățeni români, chiar dacă mai puțini, aritmetic”, a mai spus Crin Antonescu.

La începutul manifestărilor de Ziua Unirii, de la Iași, președintele Senatului, Crin Antonescu, și primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, au fost huiduiți, participanții scandând mesaje și împotriva premierului și a șefului statului, care nu au participat la evenimente.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
bebe on