Wednesday, December 7, 2022
Home interviu Jurnal Le mulțumesc celor care m-au susținut în concursul “Cea mai sexy voleibalistă”

Le mulțumesc celor care m-au susținut în concursul “Cea mai sexy voleibalistă”

Interviu cu voleibalista, Denisa Mocar
Pentru început, poți să ne spui căteva lucruri despre tine?
Mă numesc Mocar Denisa Oana, sunt elevă în clasa aX-a la Liceul cu Program Sportiv, fac sport de performanță respectiv volei. M-am născut în 31.07.1997 (zodia leu) și mă consider o fire ambițioasă,  sociabilă și activă. Imi place să fiu surprinsă de viață, mă pasionează moda și fotografiile.
Care a fost cel mai frumos moment din viața ta?
Am avut parte de foarte multe moment frumoase în viața mea. Nu aș putea să aleg unul deoarece sunt de părere că printre cele mai frumoase momente din viața unui om sunt: majoratul, nunta și botezul, iar eu nu am ajuns deocamdată la nici unul.
Ce părere ai despre ultimele vedete apărute în show biz-ul românesc?
Nu prea sunt la curent cu ultimele vedete apărute dar, pot spune că am citit și urmăresc pe Facebook scandalul dintre Bianca Dragușanu și Victor Slav. Părerea mea este că cei doi sunt atacați de ziariști, Bianca poate a greșit dar, cu siguranță nici Victor nu a fost fără greșeală, din câte am înțeles îi controla viața Biancăi.interviu (2)
Ce te-a atras la volei?
Cred că principalii vinonvați pentru dragostea mea de volei este domnul antrenor Adrian Pricop și părinții care m-au susținut. În acest sport mereu apare ceva nou: un procedeu tehnic, o combinație, tactică nouă, exerciții noi, etc. Nu am parte de rutină, ceea ce este foarte important pentru mine având în vedere că mă plictisesc repede și mereu vreau să încerc lucruri noi, sau să fac ceva diferit în fiecare zi.
Care a fost cea mai mare realizare a ta în acest sport?
Am avut parte de foarte multe realizări și satisfacții datorită voleiului. Însă cea mai mare realizare este cea de anul trecut când am câștigat locul 3 la cadete, fiind primul nostru an în această categorie de vârstă și locul 1 în Olimpia sportului școlar (licee). De asemenea în vara anului 2011 am participat la campionatul național de beachvolley la mamaia unde am reușit să ajung până în finală clasându-mă pe locul 2 la categoria cadete și locul 4 la junioare în aceeași vara.
Crezi că se poate trăi în România doar din sport?
DA. Se poate. Bineînțeles depinde de mai mulți factori, de sportul practicat, de echipa la care joci sau pe cine reprezinți la concursuri și de nivelul la care practici sportul. Cel puțin cu voleiul sunt sigură că se poate trăi în România dacă joci în divizia A dar și în B.1274897_4802053988088_1118106152_o
Crezi că mai există romantism în iubire?
Absolut!”Iubirea” este un cuvant romantic. Din punctul meu de vedere momentele romantice apar atunci când există iubire. Am putea considera că romantismul în zilele noastre a cam disparut datorită Facebook-ului, sms-urilor și altelor motive. Insă nu e așa, de multe ori noi fetele nu ne dam seama de gesturile mici făcute de baieții pe care aceștia le consideră romantice. lucrurile s-au schimbat în ziua de azi. Oamenii cred ce vor ei sa creadă și nu ceea ce trebuie să creadă. Parerea mea este ca DA! există romantism în iubire și ca va exista mereu.
Care sunt oamenii în care ai cea mai mare încredere?
De mici ni se spune să nu vorbim cu străinii și să nu avem încredere în ei. Parinții sunt singurele persoane în care am încredere. Sunt de părere că a acorda încredere cuiva este ca și cum ai oferi un pistol încărcat unei persoane, dându-i ocazia să te distrugă în orice moment.
La ce te gândești prima data când spui Satu Mare?
Mă gândesc la “acasă”. Satu Mare este orașul natal unde am copilărit, maturizat, mi-am format personalitatea, unde am legat prietenii și locul de care mă leagă foarte multe amintiri.1004882_542913215757777_1475449753_n
Ce planuri de viitor ai?
Pe viitor îmi doresc să ajung o adevarată voleibalistă, să reușesc să îmi depăștesc limitele, să dovedesc tuturor că pot să ajung sus de tot cu performanța.
Ce le transmiți cititoriilor noștri?
Doresc să le multumesc celor care mă consideră o persoană de apreciat, celor care m-au votat și susținut în concursul de pe www.stiridesport.ro. Îi invit să participe la meciurile de volei cât mai des ,să facă sport pentru că sportul este mama sănătății și să trăiască clipa, deoarece doar o viață avem.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină