Wednesday, December 7, 2022
Home interviu Jurnal Fata din Jurnal: Interviu cu Loredana Zele, ”Consider că frumusețea este dată...

Fata din Jurnal: Interviu cu Loredana Zele, ”Consider că frumusețea este dată de suflet”

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre ține?

Bună tuturor. Mă numesc Loredana Zele, dar prietenii și familia îmi spun Loria, sunt din Baia Mare, am 16 ani împliniți în luna octombrie și studiez la Liceul Teoretic Emil Racoviță, profilul Științele Naturii.

Sunt o fire descurcăreață spun eu, suficient de hotărâtă pentru vârstă mea și prietenoasă, iar marea mea pasiune este modelingul.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Este cam devreme să răspund la această întrebare, deoarece prefer să mai copilăresc puțin. În orice caz, băiatul ideal în viziunea mea ar trebui să fie drăgăstos, puternic și neapărat înțelegător.

Zele Loria poze (9)Cum comentezi expresia ,,să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?

Înainte de toate suntem oameni cu toții și ar trebui să depășim barierele date de lucrurile materiale. Oamenii adevărați se găsesc mai rar, la fel și domnii în adevăratul sens al cuvântului. Așadar trebuie să ne alegem cu mare grijă cercul de prieteni.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patimă drogurilor?

Din fericire nu cunosc personal astfel de cazuri, însă probabil tinerii cad în această patimă deoarece doresc să se distreze prin lucruri duse la extrem. Acest viciu poate fi destul de periculos și cred că nu sunt informați despre consecințe. În aceaste cazuri, conser că familia ar trebui să fie aproape de tânăr.

Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

Cred că la prima vedere există doar o atracție, probabil destul de mare, dar nicidecum nu se poate numi dragoste după părerea mea. Dacă placi un om foarte mult de la prima vedere, iar apoi îndeplinește și alte calități pe care tu le cauți te poți considera norocoasă. Cred că dragoastea înseamnă mai mult decât fluturi în stomac și nebunia de moment.

Ce hobby-uri ai?

De câteva luni am început să merg la sala și îmi place din ce în ce mai mult. Am făcut parte din trupa de dans a liceului, fiind o experință frumoasă. Ar mai fi o lista lungă, probabil lucrul care îmi place cel mai mult să îl fac este să mă relaxez în diferite moduri cu prietenii și familia. Fie că este vorba despre o ieșire la cabană sau o simplă plimbare îmi face plăcere prezența oamneilor dragi mie. Cert este că sunt mai mereu ocupată cu diverse activități.

Zele Loria poze (11)Ce te atrage la modeling?

Modelingul înseamnă foarte mult pentru mine, de mică mă vedeam îmbrăcată frumos pe scenă, lucru pe care îl exersam cu hainele mamei sau ale surorii mele prin casă. Pe la vârstă de 14 ani, când am început timit să defilez cu adevărat, am văzut și munca din spatele cortinei. Pașii făcuți pe scenă cu creațiile designerilor sunt rezultatul unor echipe mari, care de obicei muncesc luni sau poate chiar ani pentru colecțiile lor. De când colaborez cu agenția Gaby’s Models condusă de Gabriella Sas, am evoluat și am învățat să privesc lucrurile la un alt nivel. Personal, îmi place modelingul pentru faptul că îmbină modă, frumusețea și stilul, totodată permițându-mi să îmi dezvolt latura artistică la photo shooting-uri.

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

La un om apreciez foarte mult modestia și punctualitatea. Este foarte important în societate felul în care te comporți cu toată lumea, indiferent la ce nivel se alfa. Nu pot să apreciez un om care spune minciuni , se laudă sau jignește deoarece nu este deloc frumos. Revenind la partea mai frumoasă, iubesc și oameni oamenii care nu judecă. Consider că frumusețea este dată de suflet.

Ce înseamnă Baia Mare pentru ține?

Baia Mare pentru mine însemna primi pași în viață , distracție, mulți prieteni , locul unde am început să îmi îndeplinesc visul. Indiferent unde voi studia în viitor sau voi munci acest oraș cu siguranță va avea mereu un loc special în inima mea. Deja am multe amintiri frumoase și sunt sigură că vor mai urma multe în următorii ani. Mereu Baia Mare va însemna acasa, familie.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

E greu să răspund la acesta întrebare… cred că valoarea banilor diferă în funcție de om. Unii apreciază lucrurile materiale și au prieteni în funcție de asta, iar ații, foarte puțini, iau în considerare lucruri ce nu pot fi cumpărate. Banii sunt importanți, însă atunci când ajung o obsesie nu e deloc bine. Mereu am fost mulțumită cu mai mult sau mai puțin atâta timp când am avut alături oameni dragi mie.

Crezi că o lume condusă de femei ar fii mai bună?

Probabil un echilibru ar fi perfect, nu sunt deacord cu discriminarea și nu îmi plac misoginii. Ambele părți au cu siguranță defecte dar și calități, nu am înțeles niciodată acest așa-zis război. O lume condusă doar de femei ar fi mai cochetă.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștrii.

Mulțumesc și eu! Sigur, aș dorii să le transmit cititorilor mult curaj pentru îndeplinirea viselor, putere să treacă peste zilele mai puțin bune și îi sfătuiesc să se bucure de lucrurile cu adevărat frumoase ale vieții.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină