Wednesday, December 7, 2022
Home interviu Jurnal Fata din Jurnal - Maria Poduț: “Femeia este o ghicitoare pentru bărbat,...

Fata din Jurnal – Maria Poduț: “Femeia este o ghicitoare pentru bărbat, iar bărbatul pentru femeie, rezolvarea”

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre ține?
Bună ziua! Mă numesc Maria Poduț, am 18 ani și sunt din Baia Mare. În prezent studiez la colegiul național  Mihai Eminescu, profil Bilingv română-enlgeză.

Pasiunile mele sunt desenul, modelingul și sper că prin munca pe care o depun să progresez în aceste domenii și să dobândesc cât mai multă experiență. Îmi place să îmi petrec timpul liber călătorind sau ieșind în oraș cu prietenii mei.

Cum trebuie să arate pentru ține băiatul ideal?
Pentru mine cel mai important criteriu în alegerea unui băiat este comportamentul. Apreciez un băiat inteligent și sunt atentă la educația și atitudinea pe care o are. Aspectul fizic este și el important într-o oarecare măsură. Cu toate acestea nu am un prototip al băiatului ideal.

Maria Podut bm (3)Cum comentezi expresia ,,să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare?
Este foarte important ca indiferent de statutul social pe care îl ai, sau de cum l-ai obținut să îți urmărești țelurile fără a-i calca în picioare pe ceilalți, să îi ajuți pe cei care au nevoie de ajutorul tău și să nu uiți niciodată de unde ai plecat.

Este normal că fiecare dintre noi să lupte să ajungă cât mai sus însă importante sunt mijloacele de care se folosește acesta pentru a ajunge unde și-a dorit.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patimă drogurilor?
În opinia mea anturajul și curiozitatea sunt factorii principali ai consumului de droguri. Acestea sunt ușor accesibile, iar mulți tineri  consideră consumul de droguri o ieșire din insatisfacțiile pe care le-au suportat o perioada de timp, argumentând deseori cu nevoia de visare.

Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?
Nu. Consider că aspectul fizic este doar un criteriu, însă ceea ce te face cu adevărat să te îndrăgostești se ascunde în spatele acestuia.

Ce hobby-uri ai?
Așa cum am mai spus, pasiunile mele sunt desenul și modelingul. De asemenea îmi place să călătoresc și să citesc.

Ce te atrage la modeling?
Modelingul este o formă de artă care spune o poveste fără cuvinte, acesta îți dă posibilitatea să te remarci și să îți pui în valoare calitățile. Este uimitor cum o poză poate transmite stări sau emoții datorită atitudinii și expresivității modelului.

Maria Podut bm (5)Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?
Apreciez oamenii respectuoși, sinceri și optimiști. Nu îmi place superficialitatea.

Ce înseamnă Baia Mare pentru ține?
Baia mare este orașul în care m-am născut și în care oricând m-aș întoarce cu drag deoarece aici îmi sunt familia, prietenii și toate amintirile pe care le-am strâns până în momentul de față.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Din nefericire în ultimul timp din ce în ce mai mulți oameni consideră situația materială cea mai importantă și pun banii pe primul loc în viață lor, însă în momentele grele fiecare își dă seama că lucrurile cu adevărat de preț și care aduc fericirea nu pot fi cumpărate.

Crezi că o lume condusă de femei ar fii mai bună?
Deși femeia este considerată mai puternică decât bărbatul, deci prin urmare ar conduce lumea mai bine, eu consider că fiecare femeie ar avea nevoie de susținerea unui bărbat, la fel cum și bărbatul ar avea nevoie de susținerea ei. De aceea și citatul: “Femeia este o ghicitoare pentru bărbat, iar bărbatul pentru femeie, rezolvarea”.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștrii.
Mergeți în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inima. Va mulțumesc frumos și va doresc toate cele bune!

logo-gabymodels

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
anita on