Friday, December 2, 2022
Home sus Proiectul Seri Pozitive: ”Despre puterea magică a îmbrățișării și alte binefaceri care...

Proiectul Seri Pozitive: ”Despre puterea magică a îmbrățișării și alte binefaceri care mi-au schimbat viața”

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire și împărtășire de informații pe teme bine definite conduse de oameni cu experiență.

Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa și cunoaște oameni noi sau poți chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea – psiholog și trainer, iar invitații sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci și tu schimbări pozitive în viața ta.

Tema lunii Aprilie 2014 – ”Despre puterea magică a îmbrățișări … și alte binefaceri care mi-au schimbat viața”

  •  Invitat: Felicia Hrihorișan – sociolog

Nu judeca fiecare zi după recoltele pe care le culegi, ci după semințele pe care le-ai sădit! R.L.Stevenson

Gândindu-ne mereu la ceea ce avem, acum și aici pe pământ, numărându-ne continuu banii din conturi, averile materiale și, mai rar, pe cele spirituale, stând mai tot timpul cu ochii în jos, pironiți într-un ecran, uităm să ne îndreptăm privirea spre orizont și să facem pași în direcția visată. Uităm că noi, adulții, suntem copacii, că noi producem, creștem, îngrijim cu dragoste ramurile vieții, generațiile viitoare, pe cei care ne vor lua locurile, mai mult sau mai puțin confortabile, pe care azi le ocupăm în societate…că trebuie să sădim înainte de a culege… că nu toate semințele vor deveni roadele minunate la care visăm…că drumul în sine ne poate oferi bucurii mai mari decât destinația însăși.

Sunt Felicia Hrihorișan și, pentru că nu pot sta pe loc, îmi dedic viața schimbării, mersului înainte, printre oameni, dar mai ales împreună cu oamenii.

Cuvântul care m-ar descrie cel mai bine este acesta: Împreună. De ce? Pentru că nu-mi imaginez viața fără a fi, a face, a alerga, a merge, a urca și a coborî, a mă juca cu copiii, a crea, a dezvolta idei și proiecte împreună cu alții.

Mă inspir de la cei ce vor să schimbe lumea, de la cei ce ies din zona de confort, părăsesc telecomanda și găsesc timp și energie pentru alții. Pentru că și eu mă număr printre ei, în mod naiv, poate, știu că pot schimba ceva în jurul meu, aș vrea să vă împărtășesc și vouă din experiențele care m-au adus în acest punct, despre oamenii care mi-au schimbat existența și despre cei cărora le-am dat mai departe, cu iubire și recunoștință, o mică parte din ceea ce viața mi-a dat.

Cine sunt eu? Am fost pe rând: asistent medical în Psihiatrie, psiholog în Armată și sociolog în Poliție. M-am oprit la această ultimă profesie/ocupație, pentru că definește cel mai bine omul din mine. Îmi place să spun că mă ocup de relații sociale și…în mare parte a timpului asta și fac. Adun oamenii împreună pentru a face schimbări în viața noastră cea de toate zilele, pentru a educa, a transmite informații, a încerca trăiri puternice, a sărbători, a ne îmbrățișa și a simți recunoștința.

seri-pozitiveTe aștept marți, 8 aprilie 2014, la Seara Pozitivă a lunii aprilie, ca să vorbim despre schimbările pe care și tu le poți face în viața ta și mai ales, în comunitatea ta. Te invit să înveți din greșelile mele și să te inspiri din experiențele mele pozitive. Dar, mai ales să simți puterea magică a îmbrățișării și motivele pentru care trebuie să fim recunoscători în fiecare zi.

P.S. Dacă nu poți face lucruri mari, fă lucruri mici într-un stil mare!

La sfârșitul întâlnirii, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Premiul la tombolă este oferit de Alexandra Catargiu – designer bijuterii hand made și constă într-un voucher cadou în valoare de 50 lei.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Asociația Consult Scolari, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, Sătmăreanul, SM Live, Revista Zile și Nopți Satu Mare, ProFM Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociația pentru Copii și Tineri ACT4U.

  • Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: [email protected]

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
alina on Un om al stră