Wednesday, December 7, 2022
Home interviu Jurnal Interviu cu Pop Cătălina: ''La un om apreciez cel mai mult sinceritatea''

Interviu cu Pop Cătălina: ''La un om apreciez cel mai mult sinceritatea''

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Pop Cătălina , m-am născut pe data de 28 august 1997 , am 16 ani , sunt zodia fecioara și sunt clasa a XI a la Colegiul Național “Doamna Stanca” . Îmi place să ies cu prietenii , sunt o persoană sensibilă și timidă . Pasiunea mea este modelingul .

Cum trebuie să arate pentru tine baiatul ideal?
În primul rând apreciez la un băiat comportamentul , simțul umorului , atitudinea și educația acestuia . Consider că și aspectul fizic contează într-o oarecare măsură , dar cu toate acestea nu am un prototip al băiatului ideal .

pop catalina (3)Cum comentezi expresia „să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?
“Să fii om e lucru mare , să fii domn e o întâmplare ” . Consider că această expresie este adevărată . Statutul social este ceva cu care ne naștem , este ceva ce a fost obținut de părinți sau bunici , iar noi nu am avut nici o contribuție . Domn poate te-ai născut , dar om te-am făcut acțiunile tale .

De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?
În opinia mea anturajul și curiozitatea sunt principalii factori ai consumului de droguri . Majoritatea tinerilor au acest anturaj din  lipsa relației deschise cu părinții și a informațiilor în privința a cât sunt de dăunătoare .

Crezi în dragoste la prima vedere?
Nu. Consider că aspectul fizic este doar un criteriu , însă ceea ce te face cu adevărat să te îndrăgostești se ascunde în spatele acestuia dorindu-ți mai apoi să o descoperi . Dragostea este un sentiment care apare pe parcurs ce cunoști și accepți o persoană cu defectele și calitățile sale .

Ce hobby-uri ai?
Hobby-urile mele așa cum am mai spus sunt modelingul și dansul . De asemenea îmi place foarte mult să călătoresc .

Ce te atrage la modeling?

Consider că modelingul formează un rol important în maturizarea și dezvoltarea mea armonioasă atât fizică cât și psihică . Este uimitor cum o simplă fotografie poate transmite stări sau emoții datorită atitudinii și expresivității modelului .

pop catalina (22)Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?
La un om ceea ce apreciez eu cel mai mult este sinceritatea , este calitatea esențială a unui om . Nu îmi place superficialitatea .

Ce înseamna Satu Mare pentru tine?
Satu Mare este orașul în care m-am născut și în care m-aș întoarce oricând cu mare drag deoarece aici îmi sunt prietenii și amintirile pe care le-am trăit până acum .

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Din nefericire majoritatea oamenilor consideră că situația materială este cea mai importantă și pun banii pe primul loc , dar lucrurile care aduc cu adevărat fericirea nu pot fi cumpărate .

Crezi că o lume condusa de femei ar fi mai buna?
Femeia este considerată mai puternică decât bărbatul și este adevărat / dar fiecare femeie are nevoie și de susținerea unui bărbat așa cum bărbatul are nevoie de susținerea unei femei .

Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei sa le transmiti un mesaj cititorilor nostri?

Mulțumesc și eu , va transmit numai bine .

logo-gabymodels

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină