Monday, December 5, 2022
Home sus Bronz la TipsArena Linz pentru fetele lui Podoba ce au concurat pentru...

Bronz la TipsArena Linz pentru fetele lui Podoba ce au concurat pentru ACS Dumbrăvița

Fidel promisiunii făcute,de a nu mai concura pentru  municipiul Carei ( vezi aici) până când nu va fi susținut în mod decent și în concordanță cu rezultatele si numărul de copii de la Clubul TAPO,antrenorul Mircea Podoba a participat la Open-ul Austriei  sub culorile clubului ACS Dumbrăvița din județul Timiș  a cărui echipă  de tenis de masă-fete evoluează în Superliga națională.
Poboba continuă astfel  șirul participărilor la competiții interne si externe cu speranțele de aur ale tenisului de masă careian  al cărui părinte este.Incearcă in acest fel să  introducă tinerele sale sportive  in atmosfera marilor competiții pentru care le și pregătește.
Cea de-a 14 editie a Open-ului din Austria s-a desfășurat în perioada 18-21 aprilie 2014 în localitatea Linz,la TipsArena.
La start s-au aliniat  nu mai puțin de 64 de echipe provenind din 25 de țări : Algeria,Austria, Belarus,Bulgaria,Danemarca, Franta, Germania, România , Anglia, Ungaria, Italia,Luxemburg,Republica Moldova, Olanda,Norvegia, Polonia, Portugalia,Rusia,San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția,Cehia.
La categoria lor de vârstă,echipa formată din Dari Helga și Keresztesi Kitti s-a clasat pe un frumos loc III,obținând astfel medalia de bronz. O performanță deosebită  pentru tinerele eleve ale lui Mircea Podoba.
Fiecare club a venit cu sportivi bine antrenați,cu gândul doar la competiția sportivă, fără grija costurilor participării sau a echipamentului de joc.
La nivel de municipiu Carei,sportul tenis de masă ce a fost înființat inainte de anul 2000 de antrenorul Mircea Podoba este ignorat  și pus la colț.
Deși are aprobat de Consilul Local Carei, din 2010, un post de instructor sportiv care să susțină intensa activitate de la Clubul TAPO,nici până in ziua de azi, 21 aprilie 2014, nu a fost pusă in aplicare.
La fel ca altă hotărâre a Consiliului Local prin care era aprobată executarea lucrării de izolare termică a clădirii unde funcționează sala de antrenament.Și toate acestea în conditiile în care alte cluburi sportive din oraș dispun  de plata transportului și a cheltuielilor de deplasare la toate competițiile unde se înscriu. Discriminarea practicată de executivul careian  în alte domenii  își face apariția și în sport,o  activitate recretativă  care adună foarte mulți copii talentați,unii dintre ei viitori performeri care ar putea face cinste Careiului.
Cele două sportive medaliate cu bronz la o competiție de asemenea anvergură ca 14 TH AUSTRIAN SPARKASSE YOUTH CHAMPIONSHIPS 2014  ar fi putut evolua fără nici un fel de probleme din partea Clubului Elevilor TAPO CAREI,judetul Satu Mare.Cine dorește să îngroape tenisul de masă careiean de performanță ?
Daniela Ciută

3 COMMENTS

  1. si se mai lauda pe unde apuca acest preimar cu realizarile sale…adica in timpul mandatului sau a fost ingropata echipa de fotbal victoria carei acum se lucreaza la sapatul gropii tenisului de masa si a baschetului pentru juniori condus de florentina din 1999.
    cu aceste rezultate se poate tot lauda presedintele de la udmr carei care este si primar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
denisa on