Wednesday, December 7, 2022
Home interviu Jurnal Interviu cu Bianca Mihaela Zob, instructor Zumba – ”Sportul, mișcarea atrage după...

Interviu cu Bianca Mihaela Zob, instructor Zumba – ”Sportul, mișcarea atrage după sine buna dispoziție”

Pentru început spune-mi câteva lucruri despre ține:
Bună, numele meu complet este Zob Bianca Mihaela, sunt sătmăreancă și sunt instructor Zumba® de un an și jumătate.

Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru fitness și ce îți dorești să schimbi în oamenii cu care lucrezi?
Pasiunea pentru fitness mi-am descoperit-o într-un mod întâmplător, într-un  moment important din viață mea când organismul meu suferise o mare schimbare (pierderea a 10 Kg din greutate) îndrumată de cei dragi am pășit pentru prima dată într-o sala de fitness.

După prima ora de ZUMBA  m-am îndrăgostit iremediabil de această disciplină sportivă. Ce doresc să schimb în oamenii cu care lucrez ? De-a lungul carierei mele în sport, am întâlnit persoane speciale, cărora vreau să le insuflu dragostea pentru sport și dorința de a adopta un stil de viață sănătos. Sportul, mișcarea atrage după sine buna dispoziție, bucuria de a trăi, încrederea în sine.

Povestește-ne, te rog, despre cum ai acumulat cunoștințele necesare unei astfel de meserii?
Cunoștințele acestei meserii le-am acumulat în timp desigur, participând la diferite evenimente marca Zumba® organizate atât în țară , cât și peste hotare.

Cum arată alimentația ta?
Mă axez foarte mult pe fructe și legume, iar la micul dejun prefer cerealele integrale cu iaurt și fructe confiate , bogate în proteinele necesare pe parcursul zilei .

Zob Bianca Mihaela (13)Parcursul tău profesional implică experiențe extrem de diverse. Care este cea mai semnificativă dintre ele?
Am reușit să cunosc foarte multă lume cu bun simt și cu un profesionalism desăvârșit din diferite colțuri ale lumii prin intermediul acestui sport.

De curând am fost plecată la Praga unde l-am cunoscut personal pe creatorul conceptului zumba Beto Perez, un om deosebit dar în același timp foarte modest. Ne-am reunit peste 3000 de persoane cu un interes comun – pasiunea pentru fitness și dans.  O experiență unică !

Cum te-ai decis să-ți transformi pasiunea pentru Zumba® într-un business?
După un an de zile de la practicarea acestui sport, am ajuns la concluzia că, sunt capabilă și pot să transmit ceea ce simt și ce este în fapt zumba. Că urmare mi-am scos licență  de instructor zumba ® la Budapesta.

Care este sfatul tău pentru tinerii pasionați de sport, care își doresc să urmeze o carieră în domeniul fitness-ului?
Să fie perseverenți și să lupte pentru ceea ce-și doresc!

De unde îți tragi motivația?
Motivația vine în primul rând din pasiune și din conștientizarea multiplelor beneficii pe care practicarea ZUMBEI le are asupra corpului, psihicului. În momentul în care îmi încep cursurile , mă deconectez de tot ceea ce se petrece în afară sălii de sport . Pe lângă faptul că :  pierzi între 600 – 800 de calorii , reduci stresul , arzi grăsimile ,  ZUMBA îți conferă flexibilitate, întărește inima, tonifică mușchii, îți redă și încrederea de sine. Conceptual zumba® este pentru toate categoriile de vârstă.

În final țin să-ți mulțumesc, iar dacă dorești să transmiți ceva cursanților tăi și viitorilor elevi:
Eu îți mulțumesc pentru acest interviu și țin să precizez că sunt un om bogat datorită cursantelor mele și exist că și instructor datorită lor. Nu ezitați să încercați această disciplină! Doresc pe această cale să va invit la nouă sala de sport situată în Grand Mall Satu Mare, 2Bfit Studio.

Zob-Bianca-Mihaela-1 Zob-Bianca-Mihaela-3 Zob-Bianca-Mihaela-10 Zob-Bianca-Mihaela-14 Zob-Bianca-Mihaela

page

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină