Tuesday, February 7, 2023
Home interviu Jurnal Interviu cu Larisa Ana-Maria Călin: "Niciodată să nu te uiți de sus...

Interviu cu Larisa Ana-Maria Călin: "Niciodată să nu te uiți de sus la cineva decât dacă îl ajuți să se ridice!''

Larisa Calin (9)1 Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Bună! Mă numesc Larisa Ana-Maria Călin, sunt elevă a Colegiului Național “Mihai Eminescu”, în clasa a X-a F și sunt model în cadrul agenției Trust Models. Sunt o persoană dezinvoltă, ambițioasă, cu multă încredere în sine și foarte creativă.

2 Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Îmi place să fiu surprinsă de neprevăzut, tocmai de aceea nu mi-am impus niciodată un tipar al băiatului ideal.

Consider că cea mai importantă calitate a unui bărbat este să știe să respecte o femeie (chiar dacă în unele cazuri, această nu-i da motive să o facă).

3 Cum comentezi expresia ,,să fi om e lucru mare, să fi domn e o întâmplare?

Omenia a fost și va rămâne pentru totdeauna prima dintre virtuți, dar din păcate, într-o lume în care aparențele înșelătoare își spun cuvântul, cei 7 ani de acasă, inteligența, sinceritatea, sunt câteva dintre numeroasele valori esențiale care se pierd în spatele bunurilor materiale de moment/ întâmplătoare.

4 De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

Tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor de la vârste foarte fragede datorită anturajului nepotrivit, sau din stupida dorință de a experimenta, fără a fi conștienți de consecințe.

Din nefericire însă, o altă variantă poate fi ușor reprezentată de adevărate probleme care au în vedere în principiu, viața de familie și mediul din care persoanele respective provin.

Larisa Calin (3)5 Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

Din nefericire banii se dovedesc a fi tendoanele poveștilor de dragoste din ultima perioada.

Dragostea la prima vedere este unul dintre conceptele romantice din basme, în care majoritatea femeilor cred din toată inima, însă din punctul meu de vedere, acest concept nu are un corespondent și în viața reală, nu aș putea niciodată să cred că te poți îndrăgosti de un suflet pe care nu ai ajuns să îl cunoști într-adevăr.

De altfel, sunt de părere că “îndrăgostirea” poate ajunge în punctul numit “iubire”, versiunea mai stabilă și de lungă durata a primilor fluturași și a “chimiei” sau al ”click-ului” inițial.

6 Ce hobby-uri ai?

Aflându-mă aici în calitate de model, pot spune că modelingul este cel mai important în această lista a hobby-urilor reprezentând cu siguranță o importantă parte a vieții mele, este urmat de balet și desen.

7 Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

Sunt de părere că sinceritatea și respectul sunt calitățile care ar trebui să se situeze la baza personalității unui om cu un caracter frumos în adevăratul sens al cuvântului. Apreciez de altfel, oamenii inteligenți, puternici, oamenii îndrăzneți care își definesc non-conformismul în ciuda ochiului critic al societății burgheze de care suntem înconjurați.

8 Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare va însemna întotdeauna “acasă”. Este orașul de care mă vor lega mereu amintiri din cei mai frumoși ani ai vieții, orașul de care-mi va fi dor ori de câte ori mă voi află departe.

9 Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Puțini oameni mai știu să prețuiască viață fără a pune în prim-plan banii, pentru că da, ei sunt cei în jurul cărora se învârte totul.

page10 Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

Se spune că, ”Dumnezeu a făcut întâi bărbatul iar apoi… a avut o idee mai bună! ”. Nu știu în ce măsură o lume condusă de femei ar fi mai bună dar știu sigur că e nevoie de oameni capabili care să o facă cum trebuie.

11 Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri:

Plăcerea a fost de partea mea, aș dori să le transmit un citat celebru, care are o foarte mare însemnătate pentru mine. “Niciodată să nu te uiți de sus la cineva decât dacă îl ajuți să se ridice!”

 

top Model

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină