Friday, January 27, 2023
Home Nationale 44 de firme din Ungaria, Moldova si Romania la cea mai importantă...

44 de firme din Ungaria, Moldova si Romania la cea mai importantă expozitie medicală din nord-vestul tării

medicala

Cea de-a XII-a editie a manifestarii stiintifice si expozitionale MaraMedica, organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) Maramures, va avea loc in perioada 26-28 februarie.

Evenimentul se va desfasura pe doua paliere, unul stiintific, in cadrul caruia vor avea loc numeroase simpozioane, si un altul expozitional, la care vor participa 44 de firme din Ungaria, Moldova si Romania.

In cadrul expozitiei vor putea fi gasite aparate si instrumentar medical, echipamente stomatologice, diagnostic si terapie, echipamente si intrumentar chirurgical, articole de unica folosinta, echipamente de medicina de recuperare si ortopedie, instrumentar oftalmologic, dar si medicamente si produse farmaceutice. In acest context, MaraMedica este una dintre cele mai importante evenimente de acest gen din nord-vestul Romaniei.

“Am dezvoltat si am mentinut, pentru un judet care nu are un invatamant de specialitate la nivelul altor centre universitare din tara, o manifestare specializata, iar pentru acest lucru trebuie sa le multumesc tuturor partenerilor care au ramas atatia ani alaturi de noi in organizarea acestei manifestari”, director general CCI Maramures, Maria Morcovescu.

“Cat de bine a rezistat de-a lungul anilor si cat de trainica este aceasta simbioza intre componenta stiintifica medicala si componenta de manifestare expozitionala… Este un lucru de bun augur, mai ales ca este printre putinele manifestari de acest gen din tara si a ajuns, totodata, sa fie un promotor de calitate stiintifica”, a declarat la randul sau Rares Pop, directorul Directiei de Sanatate Publica Maramures.

Noutatea acestui an este organizarea Salonului Produselor si Serviciilor Medicale, unde vor participa 12 firme din Maramures. Scopul organizarii salonului este de a veni in intampinarea cererilor adresate de maramureseni, in calitate de beneficiari ai produselor si serviciilor medicale. Astfel, salonul este dedicat firmelor de profil, spitalelor si clinicilor private, ale celor de medicina alternativa si paliativa, firmelor care asigura servicii de ingrijire la domiciliu, producatorilor de medicamente si farmaciilor din medicina alopata si alternativa.

“Suntem cu 44 de expozanti, dintre care 12 fac parte din Salonul Produselor si Serviciilor Medicale, iar restul de 32 de firme sunt din toata tara si asigura toata plaja de servicii si intrumente. Pe partea de stomatologie avem circa 60-65% dintre participanti, iar restul fiind pe parte medicala”, a declarat Adrian Nicolaescu, repezentant CCI Maramures.

MaraMedica 2015 va avea loc in perioada 26-28 februarie, la Centrul de Instruire si Marketing.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
marie on