Monday, January 30, 2023
Home interviu Jurnal Interviu cu Nancy Apai: ''Nu poți iubi o persoana dacă nu o...

Interviu cu Nancy Apai: ''Nu poți iubi o persoana dacă nu o cunoști în totalitate''

nancy21 Pentru început poti să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1.Mă numesc Nancy Apai, sunt elevă în clasa a 11-a la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, profil filologie bilingv engleză.

2 Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

2.Calitățile morale care sunt cele mai importante pentru mine ar fi: să fie sincer, modest, sociabil, respectuos, să aprecieze adevărata valoare a unei persoane și să fie înțelegător; aspectul fizic fiind important doar într-o anumită măsură.

3 Cum comentezi expresia ,,să fi om e o întâmplare, să fii domn e lucru mare?

3.Cu toții suntem oameni, doar ca nu în adevăratul sens al cuvântului.

Un domn este acela care știe cu adevărat ce înseamnă cuvântul respectiv și se comportă ca atare.

Știe ce vrea de la viață, nu se gândește numai la persoana lui ci și la cei din jurul său, neprivind cu superioritate pe nimeni.

Avem exemple de oameni în lumea asta care nu au bogății și averi, oameni simpli, care au demonstrat mult mai multe, au demonstrat că pot fi corecți cu bun simț, sinceri și onești, câștigând în viață mai multă încredere și respect.

4 De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?

4.De cele mai multe ori vine vorba de lipsa de atenție, neglijența părinților, dorința de a atrage atenția cât mai mult a celor din jur, dar poate fi de vină și anturajul, de aceea trebuie să îți alegi foarte bine cercul de prieteni, aceștia uneori având o influență foarte mare asupra unor tineri.

nancy15 Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

5.Nu, niciodată nu am crezut în dragoste la prima vedere. Pot numi acest lucru doar simpatie, pentru ca fizicul este cel care atrage la prima vedere, iar dupa parerea mea nu poți iubi o persoana dacă nu o cunoști în totalitate, dacă nu i-ai descoperit calitățile și defectele morale.

6 Ce hobby-uri ai?

6.Nu pot să spun că am foarte multe hobby-uri, dar unul dintre ele este modelingul. Sunt manechină a agenției Trust Models de 3 ani.

Îmi petrec timpul liber cu prietenii si cu familia mea; de asemenea îmi face plăcere să citesc.

7 Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?

7.Lucrurile care nu îmi plac deloc la un om sunt falsitatea, aici se încadrează persoanele cu mai multe fețe, minciuna, aroganța și lingușeala.

Apreciez cel mai mult sinceritatea, modestia, persoanele care nu se laudă cu ceea ce au ci cu ceea ce au realizat în viață și cine au devenit.

8 Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

8.Chiar dacă este un oraș nu foarte mare, si fara prea multe posibilități pentru noi tinerii, Satu Mare este locul in care m-am născut și am crescut și probabil oriunde mă va duce soarta, îmi voi aminti cu drag de el, cu toate aspectele lui pozitive si negative.

408619_520035938030356_1748244579_n9 Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

9.Banii au ajuns să conteze foarte mult în lume, aceștia conduc societatea umană.

Așa sunt oamenii, pun accent pe viața materială foarte mult, majoritatea nu reușesc sa vadă că exista lucruri mult mai importante.

Părerea mea e ca este bine să existe un fel de echilibru. Adică să-ți asiguri un trai decent și să îți poți permite unele “capricii” dar să nu te lăcomești la ce nu ți-e necesar.

10 Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

10.Nu neaparat. Consider că totul depinde de caracterul omului și de ceea ce este dispus să facă pentru țara și poporul respectiv.

Însă nici nu cred că bărbatul îi este superior femeii sau invers. Femeile s-au luptat zeci de ani ca să dobândească ceea ce au acum, adică drepturi egale.

Din punctul meu de vedere calitățile unui bun conducător le putem găsi atât la femei cât și la bărbați.

11 Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiti un mesaj cititorilor nostri:

11.Să trăiască din plin fiecare moment pentru că timpul trece exagerat de repede. Iar dacă au puterea să-i facă fericiți pe oamenii din jurul lor, să o facă fără să se gandească de două ori.

 

top Model

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
Bebe on Of