Wednesday, December 7, 2022
Home Stiri Satu Mare Ioana Vașvari și Mihai Huzău la conducerea TNL Satu Mare

Ioana Vașvari și Mihai Huzău la conducerea TNL Satu Mare

Mihai-Huzau
Ca urmare a hotărârii Biroului Politic Local PNL Satu Mare, în frunte cu cei doi co-președinți, Ileana Blidar și Romeo Pop, au fost numiți în fruntea organizației municipale de tineret Mihai Huzău din partea fostului PDL  și Ioana Vașvari din partea fostului PNL.
Cei doi co-președinți au făcut următoarele declarații:
“Doresc să fiu consecvent în filozofia politică pe care am abordat-o odată cu candidatura de la europarlamentare, și anume: Voi continua să fac politică cu tineri și pentru tineri!  Am să ies în stradă, în mijlocul tinerilor pentru a afla de la ei care sunt cele mai importante probleme precum și cum văd ei rezolvarea acestora. Doar astfel voi reuși să evit una dintre cele mai frecvente greșeli pe care o fac liderii politici, ș anume: ruperea de realitate.
Am reușit într-un timp foarte scurt să formez un birou politic de tineret, alcătuit din tineri care intenționează să facă politică la un alt nivel.
Am observat cu toții că organizațiile de tineret au fost obișnuite în mod deosebit cu un anumit gen de acțiuni, cum ar fi: organizarea de campionate sportive, acțiuni civice sau caritabile punând maipuțin accent pe acțiuni politice menite să  rezolve problemele tinerilor. De aceea, intenționez ca în perioada următoare pe langă aceste acțiuni specifice cu care ne-am obisnuit, eu, împreună cu Ioana și echipa noastră de tineri să identificăm și să punem în aplicare o serie de proiecte politice care vizează rezolvarea problemelor de tineret.
În acest sens am intenția să reiau și să pun în aplicare câteva din proiectele pe care le-am avut, printre care se numără și cafeneaua poltică care este de fapt o dezbatere în jurul problemelor de tineret, dezbatere la care vor fi invitați atât tineri apolitici cât și liderii celorlalte organizații de tineret.
Sunt convins că toate proiectele pe care le vom desfășura vor avea succes doar cu implicarea mea, a Ioanei și a întregii echipe pe care o conducem” a conchis Mihai Huzău.
În continuare, IoanaVașvari a declarat că : “Cred ca a venit rândul tinerilor să ia atitudine și să nu rămână indiferenți la ceea ce se întâmplă în România. Aceștia au dovedit iarna trecută cât sunt de puternici și cred ca au nevoie doar de un impuls.
Ne-am săturat de politica agresivă din ultimii ani și nu aceasta este soluția creării unui mediu social stabil. Imi doresc să fac o altfel de politică bazată pe  încredere, corectitudine, onestitate și transparență.
Am fost una dintre acele persoane nemultumite care au stat deoparte si au comentat situația politică rușinoasă care nu ne face cinste niciunde în lume. Mă implic deoarece imi doresc standarde de viață normale pentru copiii noștri si nu numai. Este necesar să fie identificate în mod corect problemele, iar în același timp să le oferim soluții viabile”.

16 COMMENTS

  1. Felicitari ! Acum aveti ocazia sa demonstrati capacitatea si puterea voastra de munca pentru ca acest partid sa fie number one in judet!

  2. Felicitari Huzau ! cei care te cunoastem stim ca vei face o politica la alt nivel ,cred ca esti unul din viitorii politicieni de succes satmareni .

  3. Felicitari Mihai pentru functia obtinuta Ai sustinerea mea si sper ca vei avea un cuvant greu de spus in viitor in politica satmareana cel putin.

  4. Felicitari Mihai Huzau , esti pe drumul bun ai demonstrat la alegerile anterioare pentru europarlamentare , oameni ca tine lipsesc din peisajul politic satmarean !

  5. Felicitari Mihai ! Desi esti nou in politica esti deja foarte cunoscut din campania pentru europarlamentare in care ai demonstrat ca esti capabil in politica ! Iti doresc mult succes in drumul tau ! Anul 2016 o sa fie anul tau !

  6. Felcitari Mihai Huzau ! Un politician de perspectiva , Iti doresc mult succes si sper ca te voi revedea pe buletinul de vot la alegerile viitoare !

  7. Felicitari Mihai !! Un tanar politician cu mare potential , cat despre Ioana Vaşvari nu pot spune nimic nu am auzit de ea !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină