Saturday, December 3, 2022
Home interviu Jurnal Interviu cu Vancea Bernadette: ''Băiatul ideal pentru mine trebuie să aibă în...

Interviu cu Vancea Bernadette: ''Băiatul ideal pentru mine trebuie să aibă în primul rând un comportament exemplar''

Vancea Beranedette (1)Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?
Mă numesc Vancea Bernadette, am 16 ani, locuiesc în Carei și în prezent sunt elevă la Liceul Teoretic Carei pe profilul Filologie.

Îmi place să încerc lucruri noi, așa am ajuns model la GABY MODELS AGENCY. Îmi place să ies cu prietenii, îmi plac câini și în general toate animalele. Îmi place să fac poze, mă consider fotogenică. Sunt o fire ambițioasă, sociabilă și deschisă.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
Fiecare fată visează la băiatul ideal. Băiatul ideal pentru mine trebuie să aibă în primul rând un comportament exemplar, să nu fumeze, să-și dorească o familie, să aibă simțul umorului să spună că mă iubește și să fie atent cu sentimentele mele.

Și calitățile fizice contează, trebuie să fie mai înalt decât mine, corp tonifiat și atletic, cu un simt al modei ascuțit.

Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?
Sunt de acord cu această expresie. Cel mai important lucru e să fi om în orice situație, să nu uiți nciodata de unde ai plecat, și nici de cei care te-au ajutat la nevoie.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
Eu cred că motivele pentru care tinerii ajung să se drogheze sunt nenumărate, vor să încerce ceva nou, sunt dornici de petreceri și chefuri. Ei au impresia că drogul ajută să uiți de tine, de dureri și de probleme.
Din păcate tot mai mulți fac această greșeală. Ei pierd controlul și vor tot mai mult și tot mai des. Doar cu ajutor mai pot scapa din această patimă a drogurilor.

Vancea Beranedette (6)Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?
Eu cred în dragoste la prima vedere. Chiar dacă nu e dragoste e o atracție destul de mare. Dragostea este ciudată, este cel mai folosit cuvânt din lume, dar și cel mai puțin înțeles și totuși o experimentăm măcar odată în viață.

Ce hobby-uri ai?
Principalul meu hobby este modelingul, dar îmi place să citesc în timpul liber, sunt într-un cerc de lectură, sunt voluntară, mergem în diferite locuri cu voluntariatul.

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?
Cel mai mult apreciez la o persoană sinceritatea și nu suport trădarea.

Ce înseamnă Satu Mare pentru ține?
Pentru mine Satu Mare e a doua casă, am acolo rude și merg acolo des datorită modellingului sau doar în vizită la rude. E un oraș mic, îngrijit, cu oameni de nota 10 cu sufletul mare, sociabili și foarte deschiși.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Banii contează foarte mult în ziua de azi, poate chiar mai mult decât iubirea și cinstirea. Chiar dacă mulți spun că banii nu aduc fericirea eu cred că totuși o aduc. Nu contează dacă ești sărac sau bogat tot vei avea o boală și fiind sărac poate nu reușești să achiți taxele, și nu neapărat trebuie să fi nefericit dacă ai bani sau să ai probleme. În ziua de azi banii rezolva tot.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
Nu, nu contează cine e conducător atâta timp cât nimeni nu realizează de ce avem nevoie noi și țara noastră.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
Doar atât am de zis, să nu le fie frică să încerce ceva nou și să nu accepte să fie doar simpli oameni ci să lupte pentru a fi cineva și a ajungă cineva. Vă mulțumesc.

 

logo-gabymodels

page

1 COMMENT

  1. a fi interesant de vazut si ce si-ar dori un barbat de la o femeie. E corect ce spune domnisoara (cu exceptia fizicului alesului), important e daca si ofera ceva pe masura…Acel barbat la care viseaza cu siguranta isi doreste altceva de la o femeie decat are ea de oferit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină