Thursday, October 6, 2022
Home Cosul cu vipere Cos cu vipere:''O pită bună, să frământă din timp!''

Cos cu vipere:''O pită bună, să frământă din timp!''

cos vipereInterminabilele dezvăluiri „șocante” despre amantlâcuri automobilistice, expresii trunchiate, raport amănunțit despre ce și cum s-a vorbit la anumite sindrofii, iată liniile de forță după care s-a ghidat și se mai ghidează un guguștiuc, cantonat în zona Primăriei muncipiului Satu Mare, sectorul Servicii Adiacente și Speciale.

Tipul ăsta, mare cât o formă nedefinită de relief, este la drept vorbind, cunoscut ca un cal breaz pentru datul pe goarnă, când vrei și nu vrei dar ceea ce ne miră cel mai tare este faptul că fostul primar al muncipiului, Horea cel Mare, pe care Justiția l-a absolvit de păcate, cum de nu s-a întors împotriva denunțătorului său principal cu care culmea, lucrează și acum, ca și în urmă cu zece ani, în aceeași instituție!

Fostul primar susține că a stat la bulău absolut nevinovat iar sentințele justiției nu pot fi nicidecum comentate, ci doar executate.

Dacă așa stau lucrurile și Horica nu este un tâlhar ci un martir, cum se face că tolerează situația în care torționarul său îi râde în nas și în ziua de astăzi? Ca să nu mai vorbim de noii edili șefi sătmăreni care, „grație” informărilor aceluiași individ odios, au fost porcăiți de mai multe ori, în mod infam.

Ar trebui să existe desigur, și un prag al decenței pe care nimeni în lumea asta nu ar avea voie să-l depășească dar ce te faci când ți-ai plantat printre „vechituri” un ins care atunci când nu are nicio temă de bârfă, le inventează cu siguranță, numai pentru a părea util și interesant.

Omul știe prea bine că nu poate păți nimic. Că în ciuda semnalelor de alarmă pe care șefii săi ierarhici de la slujba lui, ori de la partidul pe care (încă) îl virusează, le-au primit cu dovezi cât se poate de concrete, lucrurile merg înainte!

Scrie la Cartea Sfântă că acel care va ridica sabia – a se citi, ascuțișul unei limbi veninoase și periculoase – de sabie va pieri – și aici imaginați-vă ce doriți.

Nu știm dacă semnalul de acum va fi recepționat de cine trebuie, așa cum trebuie. Dar dacă onor conducerea Primăriei nu se apucă să facă oleacă de curățenie, va regreta peste puțină vreme această lipsă de reacție. Pentru că Răul, asemenea cancerului, se dezvoltă tăcut dar eficient iar intervențiile disperate – in extremis – chiar că nu mai pot salva pe nimeni!

Ceva acolo se coace! Încet și sigur se joacă cărțile pentru alegerile locale. Cei care au trecut prin apă știu că ” o pită bună, să frământă din timp”… după cum se arată la drum de seară, viitorul primar al sătmărenilor va veni din partea ”tulipanului” Pentru-că, românii se vor împarti în șase… pe cei șase! Maghiarii doar pe unu’! Făcând un simplu’ calcul… deja știm cine, ce și cum!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
iulia on <