Wednesday, December 7, 2022
Home Stiri Satu Mare Sorin Ghilea co-președinte PNL?

Sorin Ghilea co-președinte PNL?

peste ghileRăzboiul din PNL declanșat de intempestiva demisie a co-președintelui Petre Muresan, ia proporții tot mai mari de la o zi la alta. Unii se și vedeau deja șefi, luându-i repede locul, numai ca, ședința în cadrul căreia trebuia să se hotărască lista cu propunerile de co-președinte interimar, care trebuia trimisă la Biroul Permanent Național al PNL s-a redus la un singur nume în persoana lui Sorin Ghilea.

Contestatarii acestuia care nu sunt deloc puțini susțin că Ghilea nu este soluția cea mai potrivită, având în vedere faptul că a fost declarat incompatibil de ANI și numirea lui ar constituii un prejudiciu de imagine pentru PNL Satu Mare, care nici așa nu stă prea bine la acest capitol.

Cel mai frustrat dintre toți pare a fi tânărul consilier județean PNL, Adrian Cozma, și mai mulți membrii din Biroul Județean de conducere, care au fost extrem de iritați de faptul că nominalizările pentru co-președinte nu au fost stabilite prin vot, așa cum ar fi fost normal, oricum aceasta ar fi fost doar o propunere către Biroul Național Central al partidului.

Cu toate că este destul de pătimaș, Adrian Cozma consideră că se bucură de o mai mare susținere din partea Organizației Județene PNL Satu Mare decât Sorin Ghilea dar oricum deciziile se iau la București și lucrurile sunt încă departe de o justă soluționare.

Cu atât mai mult la Satu Mare e posibil ca cei care au plecat din vechiul PNL adică președintele consiliului județean Adrian Ștef, să se întoarcă înapoi cu toată organizația ALDE, așa că Adrian Ștef poate fi noul primar sau președinte al Consiliului Județean din partea dreptei, adică din vechiul și noul PNL. Jocurile politice pentru Primăria și Consiliul Județean Satu Mare abia acum încep.

9 COMMENTS

 1. Oameni buni, numai hoti sant in partid. fiecare isi urmareste interesul. Avocatul cozma are propria afacere cu ziarul obiectivsm, de unde il ataca pe coica, stef, si alti dusmani iar acum este ofensat ca nu iau iesit smecheriile?
  rusine penele

 2. haha ce tare este poza asta! A prins Ghilea pestele cel mare in partid? Vad ca lui Cozma nu-i pica bine ca a trecut pe planul doi. Trage sfori pe la colegi ca poate ajunge primar

 3. Mare este batalia pe ciolan. Asa facem noi romanii, ne batem ca orbi, ne scoatem ochii, iar unguri vor castiga din nou primaria Satu Mare.

 4. Vai saracii dusmanii, cum si-o pierdut ciucurii,
  Codrule, codrule drag,
  Pa podul Satmarului, de dorul Ardealului,
  Dorule, dorule drag.

 5. GHILE are o condamnare pe LEGEA A.N.I. ramasa irevocabila la ICCJ, prin Hotararea 4319/2014, pt ca atunci cand era consilier local a obtinut contrar legii contracte de furnizare papetarie de la PRIMARIA SATU MARE, in total 8 contracte cu institutii publice prin SC Gerodar. Ce ziceti este indicat pt voi, ca pt mine este un infractor daca a incalcat vreo lege din Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
marta on