Saturday, December 3, 2022
Home Stiri Satu Mare Oportunitate de investiție: Strandul Joy din Carei se vinde pentru 2 milioane...

Oportunitate de investiție: Strandul Joy din Carei se vinde pentru 2 milioane de Euro

strand

Strandul din Carei isi cauta un nou proprietar. De intermedierea acestui business se ocupa exclusiv societatea de consultanta imobiliara MKM Team Investment. Afacerea se vinde la cheie, contra sumei de 2 milioane de euro.

Pe cele 4 hectare de teren se regasesc doua cladiri structurate in parter + etaj, una cu scop administrativ,cealalta fiind deja inchiriata ca spatiu comercial, un hotel cu 12 camere, un centru SPA, o sala de nunti cu o capacitate de 260 de persoane, o pizzerie, un club de notorietate in plan local, cu o capacitate de 3000 de locuri, o zona de camping si desigur, bazinele.

Campingul poate caza peste 200 de persoane in casute, rulote sau corturi. Zona de camping este modernizata, fiind dotata cu grupuri sociale, dusuri cu apa calda si locuri speciale pentru gratar.

Complexul Joy are deja o clientela formata. Ofera activitati pentru toate gusturile, adresandu-se atat celor tineri, cat si celor mai in varsta.

Strandul ne pune la dispozitie 4 tobogane diferite ca si dificultate, potrivite si pentru copii, dar si pentru adulti. Pentru cei care cauta mai degraba relaxare, exista o zona de odihnã în incinta strandului, Joy Paradise, unde sunt invitati sa petreaca momente de liniste in mijlocul naturii. Lacul bio este o adevaratã incantare atat pentru cei cu familii, cat si pentru cei tineri.

Iubitorilor de sporturi Complexul Joy le pune la dispozitie terenuri amenajate unde au loc diverse concursuri si programe sportive – echitatie, volei, handbal, badminton,TRX,fotbal pe nisip sau tenis de masã.

Activitatilor de zi le se adauga agitatia din clubul de noapte si petrecerile organizate in spatiul destinat organizarii de nunti.

“Strandul din Carei reprezinta o oportunitate pentru un investitor care stie ce inseamna acest tip de business. Desi orasul are o populatie de aproximativ 20.000 de persoane, in 2015 s-au inregistrat peste 90.000 de intrari si peste 6000 de cazari in incinta strandului. La un calcul simplu, bazat doar pe biletele de intrare, orice investitor isi poate da seama ca vorbim de o rentabilitate foarte buna!” Florin Muresan – Investment Specialist – MKM Team Investment.

1 COMMENT

 1. Extrem de dubioasa afacere “Ștrand Carei” (teren de cca. 4 hectare concesionat de Primăria Mun. Carei pe o perioadă de 20 de ani, cu posibilitate de prelungire pe incă 10 ani, contra a 1000€ pe an, cu 10 ani de functionare fără avize legale pentru apa termală folosită de-a moaca) va găsi mai mult ca sigur un cumpărător dintr-o gașcă locală partinico-mafioso de interese.
  Nu-i exclus ca numele potențialului cumpărător să se găsească în lista “scurtă” de mai jos.
  In context, reamintesc faptul că in ziarul online Buletin de Carei a apărut sub semnătura Daniela Ciută articolul “Siguranţă şi chivernisire la Carei”, publicat în ziua de 29 octombrie 2015.
  Citez din articol: “Folosirea funcţiei publice pentru a îndrepta beneficii materiale necuvenite către un grup de interese nu este adusă nicidecum pentru prima oară în atenţia publicului cititor.”
  Adaug doar câteva paie pe foc la respectivul articol ca să vă prezint niste breaking news obținute “pe surse”:
  Un inspector antifraudă (care a dorit să-i păstrez anonimatul) de la ANAF (fisc) Carei mi-a trimis niște informații preliminare (detaliile și probele concrete vor urma), adică un scurt tabelaș cu beneficiarii unor plăți (mai mari sau mai mici, sumele n-au chiar nici o importanță) făcute în trecutul foarte apropiat de Primăria Municipiului Carei.
  Din tabel rezultă implicit și unele (fiindcă este de presupus că mai sunt multe altele) mici și foarte nevinovate “interese” (sau presupuse “conflicte de interese”) ale unor persoane fidele primașului careian și care, probabil (fiindcă nimic nu este sigur pe lumea asta, poate că persoanele respective doar socializează pe facebook), pot fi subiectul suspiciunii rezonabile că fac parte din “grupul de interese” al primașului. Cel care are cea mai autorizată “opinie careiană” și este mult mai bine informat dar și mult mai talentat la însăilat diverse snoave pestilențial de mincinoase, este invitatul meu pentru ca să le scrie biografia romanțată, chiar împănată cu picanteriile hamoroase de rigoare. Aș fi curios să le citesc, publicate de respectivul individ la rubrica “Bursa zvonurilor” fiindcă n-am mai citit de mult articole jegoase de scandal, de can-can careian, de pe vremea lui “castorică”.
  Imi este chiar foarte dor de ele.
  Tot incerc să dau de o cât de mică urmă, o cât de mică probă că și consilierul local din partea PNL, Ilie Ciută, ar face parte din grupul de interese, din gașca cea mafioso a primașului, dar cu toate eforturile depuse, nu reușesc de nici o culoare. Promit să fac în viitor sapături mult mai serioase, mult mai adânci, mult mai aprofundate. Ordinea personajelor evidențiate in lista de mai jos este pur întâmplătoare.
  S.C., Asociația, PFA // Persoana implicată
  1. S.C. Kombi Group S.R.L., CUI 23425132, sediu str. Căplenilor nr. 6C (primașul locuiește în gazdă la nr. 10), comerț cu amănuntul efectuat în afara magazinelor , nr. mediu angajați: 0 // F.Z. consilier local din partea UDMR.
  2. S.C. Păușan Bujor S.R.L., CUI 23557095, sediu Piața 1 Mai nr. 1, fotocopiere, fotogravură, pregătiri documente, nr. mediu angajați: 3 // P.B. consilier local din partea ALDE, președinte Organizația ALDE Carei
  3. S.C. Harcristi S.R.L., CUI 18028195, sediu Blvd. 25 Octombrie nr. 1, închiriere imobile, nr. mediu angajați: 1 // P. Sz. consilier local din partea UDMR, vicepreședinte Organizația UDMR Carei
  4. S.C. Armand Soft S.R.L., CUI 19143990, sediu str. M. Viteazul nr. 1/12, tehnologia informației, nr. mediu angajați: 1 si S.C. Armand Security S.R.L., CUI 32222978, sediu str. Grădina Viilor nr. 244C, servicii de investigații și protectie, nr. mediu angajati:0 // M. A., consilier local din partea ALDE, vicepreședinte Organizatia ALDE Carei.
  5. S.C. Gold T Farm S.R.L., CUI 7537304, sediu str. N. Titulescu nr. 10C, comerț cu produse farmaceutice, nr. mediu angajați: 2 // H.A.F. consilier local din partea UDMR
  6. Asociația Culturală “Nagykaroly es videke”, CUI 14249029, sediu str. Kölcsey Ferencz nr. 2 (in sediul Organizatiei UDMR Carei), asociația editează (kiado) ziarul săptămânal in limbă maghiară cu același nume, nr. mediu angajați: 3 // V.G. consilier local din partea UDMR, membru in comitetul județean și in comitetul local al Organizatiei UDMR, administrator al Asociatiei Culturale “Nagykaroly es videke”, (sotul este adminstrator al Fundatiei “Grof Karoly Sandor”, inființată de contesa F.D. și al cărui președinte este primașul Eugen Kovacs iar administator este av. consilier județean din parte UDMR, Eva Maria Mărginean, născută Horn).
  B.E., funcționar public, consilier personal al primașului, angajat al Primăriei Mun. Carei, redactor sef al săptămânalului de limba maghiară “Nagykaroly es Videke”, organul de presă și de propagandă al Organizației UDMR Carei, care-l are ca președinte pe primașul Eugen Kovács.
  7. PFA Megyeri Tamas-Robert, CUI 30469913, sediu in Căpleni nr. 307 jud. SM, fost titular al diverselor contracte prin care presta servicii pentru Primăria Municipiului Carei in perioada în care era angajat ca reporter la SC NETWORKS SYSTEMS SRL, CUI RO26165628, sediu str. Fagilor nr. 1, Satu Mare, director Somogyi Szablocs, firmă beneficiară si ea de plăți serioase făcute de Primăria Municipiului Carei, editoare a ziarului online nagykaroly.ro unde își publica MTR repoartajele. // M.T.R., consilier personal al primașului Eugen Kovacs, membru al biroului permanent al Organizatiei UDMR Carei, administrator al paginii de web precum si a două pagini de facebook ale Primăriei municipiului Carei, asministrator al paginii de facebook a Organizație UDMR Carei, blogger (ca magánember) pe vlogul personal numit “Anziksz”.
  8. PFA Bâtea Ciprian Ilie, CUI RO30007590, sediu: Carei str. Regele Ferdinand 13 // B.C.I este redactor șef la ziarul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare care are ca dIrector pe Szasz Lorand, ca director general Răzvan Mircea Govor, ziar care este organul de presă si de propagandă al PSD Satu Mare care care ca președinte pe vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, pe Mircea Govor.
  Etc.
  Nu știu cum se face, dar impresia mea “artistică” este că in cadrul Primăriei Municipului Carei aveam de-a face cu o cloacă, cu o destul de imbârligată incurcătură de mațe, cu o încrengătură mafioso-transpartinică de interese dubioase. Poate că mă înșel, poate că avem de-a face doar cu niște pure, nevinovate, oneste și adevărate relații de prietenie și de amor ghebos.
  De asemenea, nu știu cum se face, dar in lista scurtă de mai sus, figurează un număr de șase (6) din cei 19 consilieri locali, precum și doi consilieri personali ai primașului Eugen Kovács. Am suspiciunea rezonabilă că din acest punct se vedere, lista este incompletă.
  Atunci când o să primesc noi informații “pe surse scurse” de la inspectorul antifraudă ANAF, o să revin, dar doar pentru corecta și completa informare a cititorilor.
  Bref si în concluzie:
  – va urma, va continua (cândva) acesstă listă –
  Acesta nu este un pamflet și nu trebuie tratat ca atare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină