Monday, December 5, 2022
Home Stiri Satu Mare Adrian Cozma, presedinte interimar al organizatiei PDL si copresedinte PNL, dupa validare

Adrian Cozma, presedinte interimar al organizatiei PDL si copresedinte PNL, dupa validare

page           Astazi 7 noiembrie la sediul partidului PDL s-a organizat o sedinta unde au fost prezenti membrii partidului dar si deputatii Ioan Oltean si Andreea Paul (Vass), acestea fiind in calitate de reprezentanti ai biroului politic national la o sedinta de urgenta datorita faptului ca in urma cu 10 zile Petre Muresan si-a inaintat demisia din functia de presedinte al biroului judetean si copresedindului al Partidului Liberal National,  acesta fiind vacant iar biroul judetean a trebuit sa desemneze prin vot un nou presedinte interimar, totodata care va ocupa si postul de copresedinte in conducerea PNL, deoarece propunerea facuta de catre fostul presedinte Petre Muresan nu a fost acceptata de catre cei de la Bucuresti deoarece nu a fost facuta conform statutului.

       Va reamintim ca, in urma cu 10 zile ”războiul din PNL declanșat de intempestiva demisie a co-președintelui Petre Muresan, a luat proporții tot mai mari de la o zi la alta. Atunci unii se și vedeau deja șefi, luându-i repede locul, numai ca, ședința în cadrul căreia trebuia să se hotărască lista cu propunerile de co-președinte interimar, care trebuia trimisă la Biroul Permanent Național al PNL s-a redus la un singur nume în persoana lui Sorin Ghilea”.

Contestatarii acestuia care nu sunt deloc puțini susțin că, Ghilea nu este soluția cea mai potrivită, având în vedere faptul că a fost declarat incompatibil de ANI și numirea lui ar constituii un prejudiciu de imagine pentru PNL Satu Mare, care nici așa nu stă prea bine la acest capitol. Cel mai frustrat dintre toți pare a fi tânărul consilier județean PNL, Adrian Cozma, și mai mulți membrii din Biroul Județean de conducere, care au fost extrem de iritați de faptul că nominalizările pentru co-președinte nu au fost stabilite prin vot, așa cum ar fi fost normal, oricum aceasta ar fi fost doar o propunere către Biroul Național Central al partidului.

Cu toate că este destul de pătimaș, Adrian Cozma consideră că se bucură de o mai mare susținere din partea Organizației Județene PNL Satu Mare decât Sorin Ghilea dar oricum deciziile se iau la București și lucrurile sunt încă departe de o justă soluționare.

        Sedinta de astazi  a inceput la ora 10:00 la sediul partidului, unde au  fost doua propuneri in persoana consilierului judetea Berinde Vasile si a consilierului judetean avocatul Cozma Adrian, cel din urma a obtinut 23 de voturi, iar Berinde 17 voturi. Asa ca, Adrian Cozma mai trebuie sa fie validat de catre biroul national central in urma carui va obtine functia de presedinte interimar al oraganizatiei PDL si copresedinte PNL.

De remarcat faptul ca, Adrian Cozma se bucura de sustinerea deputatului si copresedinte Ioan Oltenu de la Bucuresti, iar Berinde Vasile a fost sustinut de deputatul de Tara Oasului Andree Paul (Vass).

3 COMMENTS

  1. Draga Adi dupa cum vad eu ca decurg lucrurile si pica contracandidatii tai, te vad viitor primar al Satu Mare. Totul depinde de tine sa ramai curat pe cat se poate si sa lasi prostiile deoparte ca alea te vor trage in jos, mai repede ori mai tarziu.
    Daca joci bine cartile pui asu din maneca cand trebuie vei ajunge departe, daca nu, nu are rost sa-ti mai pierzi vremea.
    in politica trebuie sa fii si curva, altfel te mananca… ”porcii”

  2. Fatu mieu, dragu mieu prunc de suflet, fain teai realizat. Amu’ ioan erai cu muci pa piept si amu’ aproape primar. Dragu mami, daca ajungi sus sa nu uiti de noi astea mai saraci care tiam dat un biscuite pa vremuri apuse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
<