Monday, November 28, 2022
Home Divertisment Romania,tara cu cele mai frumoase peisaje.Valea Iarului

Romania,tara cu cele mai frumoase peisaje.Valea Iarului

Romania ,tara in care m-am nascut ,am crescut si mi-a oferit educatia crestina si opurtunitatea de a studia ceea ce imi place.Stiu ca sunteti cu gandul la vacanta,la fel si eu ,asadar printre gandurile de seara,dupa inca o zi de munca,va invit sa strabatem impreuna,cu gandul (pana la sosirea weekend-ului ) unul dintre putinele glamping-uri din Romania: Camping Valea Iarului.

In secolul vitezei, al tehnologiei si al inertiei, timpul pare ca nu se mai masoara in secunde, ci in functie de numarul de task-uri indeplinite.

Mancam pe fuga,iubim pe fuga,neglijam persoanele dragi iar la finalul zilei ne prabusim pe canapea cufundati in ganduri .Oare ce sarcini avem de indeplinit pentru ziua urmatoare ,cati bani mai trebuie sa adunam pentru masina aia scumpa,telefonul cel nou,cu o baterie mai rezistenta ,sau ultimul model de sneakersi.

Cat de mult am uitat sa traim si cat de putini dintre noi o fac ,deoarece am ajuns sclavii telefoanelor si a tehnologiei. Suntem iritati de cei care ne fac observatii ,ajungand sa avem o comunicare ideala cu tot ceea ce este lipsit de umanitate…

Totusi ,imi doresc sa va trimit intr-un loc frumos unde sa va conectati cu natura si intreg universul ,pentru linistea sufletului si limpezirea mintii. Intr-o poiana pitita intre munti, departe de zgomotul masinilor, unde ar fii dragut sa uitati de  telefon si sa dormiti sub cerul liber. Aici,aveti ocazia sa va rupeti complet de cotidian si sa va regasiti.

Camping Valea Iarului va pune la dispoziție 42 de locuri de cazare in corturi suspendate pe punti din lemn, amenajate in stilul unei camere de hotel.

Fiecare cort este incalzit, are trei paturi confortabile, precum si o terasa mica, mobilata, in aer liber.

Prosoapele si lenjeria de pat sunt asigurate. Locatia dispune de toalete si dusuri comune, caldura necesara fiind furnizata doar de panouri solare.

Ca si dotari, turistii cazati la Camping Valea Iarului mai au la dispozitie o sala de mese in natura. Asadar, au posibilitatea de a-s face singuri ceaunul sau frigaruile.

Fiind vorba de una din cele mai mari zone carstice din tara, se pot aborda diverse trasee de catarari pe stanca. In plus, exista si posibilitatea de a accede cu bicicletele pe diverse trase, spre Cerna sau Tismana.

La cerere, turistii pot realiza trasee montane, insotiti de un ghid. Campingul este punctul de plecare spre Vf. Iorgovanu, spre cumpana apelor Jiu – Cerna, spre Valea Soarbele – locul de unde izvorasc Jiul de Vest si Cerna sau spre Vf. Oslea.

Asadar, daca sunteti iubitori de munte si drumetii sau, pur si simplu, vreti sa petreceti cateva nopti departe de haosul urban, Campingul Valea Iarului pare sa fie varianta ideala de cazare.

De aici puteti privi in liniste cerul plin de stele, pe care uneori ai impresia ca le poti atinge cu mana…sublim! P.S :Sper ca iti faci bagajul si esti gata de drumetie !

- Advertisment -

Most Popular

Eminem – Stronger Than I Was

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Dj Dark – Chill Vibes

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Leona Lewis – Bleeding Love (Dj Dark & Adrian Funk Remix)

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Silicon Valley Guru Affected by the Fulminant Slashed Investments

We woke reasonably late following the feast and free flowing wine the night before. After gathering ourselves and our packs, we...

Recent Comments

Ciprian Marius Pavel Bojan on Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!
vidanja să curețe rahatul politic din Carei on UAT Carei refuză satului Ianculești dreptul la Cămin Cultural
nu puneti bete-n roate justitiei, on Baroului Satu Mare au intrat în grevă
catalina on A începul BACU-ul
Balog Radu on Evenimente rutiere
claudia on Evenimente rutiere
lorena on Și-a dat foc
anonim on Evenimente rutiere
Horia Mărieș on Fantoma din castel
un cetatean turmentat on Cu balena în grădină
ioana on